Predivna vijest

Švicarska 'Pepeljuga' postala majka bliznaca u 54. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najbogatijih poslovnih žena na svijetu, Margarita Louis-Dreyfus rodila je blizanke u 54. godini života.

Milijarderka i poslovna žena, Švicarka Margarita Louis-Dreyfus, također vlasnica nogometnog kluba Olympique iz Marseillea, rodila je u 54. godini blizanke, objavila je u ponedjeljak njezina glasnogovornica.

'Margarita Louis-Dreyfus rodila je blizanke, a majka i djevojčice su dobro', kazala je glasnogovornica potvrđujući informaciju objavljenu u tisku za vikend. Rođenje blizanki očekivalo se početkom travnja. Njihov je otac 52-godišnji švicarski bankar Philipp Hildebrand.

Margarita Louis-Dreyfus, Švicarka ruskog podrijetla koja će u lipnju napuniti 54 godine, već je majka tri dječaka, među kojima dvojice blizanaca, rođenih iz veze s Robertom Louisom-Dreyfusom, preminulim 2009. godine.

Poslovna žena naslijedila je tvrtku Louis-Dreyfus Commodities nakon smrti supruga. Utemeljen prije 160 godina, taj div svjetske trgovine sirovinama zapošljava 22.000 osoba u više od sto zemalja. Djelatnost se proteže od trgovine žitaricama, uljem, kavom, pamukom, sokovima agruma, šećerom i mliječnim proizvodima do metala, pomorskog prometa i gnojiva. (Hina)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene