Tragedija u studentskom domu

Manekenka poznata po legendarnoj naslovnici Voguea pronađena mrtva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prelijepa manekenka studirala je medicinu, a prema riječima svjedoka uvijek je bila vesela. Što joj se dogodilo iza zaključanih vrata studentske sobe, policija tek treba utvrditi.

Prelijepa manekenka i studentica medicine s Maldiva, koja je krasila naslovnicu Voguea pronađena je mrtva u studentskom domu u Bangladešu, piše Daily Mail. Prelijepa Raudha Athif imala je 21 godinu i studirala je na drugoj godini medicine na sveučilištu Islami Bank Medical u gradu Rajshahi u Bangladešu.

Pogledaj i ovo Rose Bertram Imala je što i pokazati Jedva je sakrila grudi u haljini koju je odjenula na prestižni festival, a bez seksi proreza to ne bi bilo to

Tijelo su pronašle njezine kolegice u sobi, a policija je poslala na obdukciju. Domar studentskog doma izjavio je da je Raudha uvijek izgledala sretno te da mu je teško povjerovati da je naudila sama sebi, kao što policija sumnja. "Vrata su bila zaključana iznutra, a studenti su provalili u sobu te je pronašli mrtvu. Nastala je panika i kaos", rekao je Mahmuda Begum. Zillur Rahman, koji je zadužen za slčaj, izjavio je da sumnja da je sama sebi presudila.

"Međutim, ne možemo dati konačan zaključak dok ne dobijemo rezultate obdukcije", otkrio je Rahman. Rauda se proslavila nakon fotografije za Vogue, a za nju je riječi hvale imao i sam predsjednik. Iako joj se cijeli svijet divio zbog ljepote, ona je izjavila kako joj je manekenstvo hobi, a ne karijera. "Učim da postanem doktorica", izjavila je prošle godine za Vogue.

 

Full picture: https://500px.com/sottimv

A post shared by Rau. Maldivian.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene