Tko tu mulja?

Dok posrnuli kralj tvrdi da se razveo od razvratne misice, ljepotica sve poriče kontroverznim videom!

Oksana i malezijski kralj (Foto: Instagram) Oksana i malezijski kralj (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Oksana i malezijski kralj (Foto: Instagram) Oksana i malezijski kralj (Foto: Instagram) Oksana i malezijski kralj (Foto: Instagram) Oksana i malezijski kralj (Foto: Instagram) Oksana i malezijski kralj (Foto: Instagram) Oksana i malezijski kralj (Foto: Instagram) +0 Oksana i malezijski kralj (Foto: Instagram) Galerija

Bivši malezijski kralj Muhammad V. od Kelantana tvrdi da se razveo od ruske misice, no ona oštro negira te tvrdnje.

Nakon samo šest mjeseci veze i kratkog braka došao je kraj bračnoj sreći bivšeg malezijskog kralja Muhammada V. od Kelantana i ruske misice Oksane Voevodine. 

O vezi glamurozne ljepotice i malezijskog aristokrata malo se zna, no nakon što je svijet saznao za njihovu veliku ljubav, došlo je i do njezina spektakularnog puknuća. Naime, ono što je djelovalo kao bajka završilo je kao noćna mora. 

Malezijski kralj oženio se ruskom ljepoticom, a potom je saznao da je ona u Rusiji bila reality zvijezda koja se seksala u kadi showa pred kamerama, zbog čega se po strogom muslimanskom zakonu od nje morao razvesti, ali i odreći se vlastite krune. 

Sada se pak pojavila nova zavrzlama u toj neobičnoj priči. Naime, iako odvjetnici bivšeg monarha tvrde kako je razvod finaliziran, Oksana sve negira i tvrdi da i dalje ima divan odnos sa svojim suprugom. 

Oksana tvrdi da su to djela zlih jezika te namjerne provokacije, a da se ona nikada nije niti bi se pristala razvesti od svog bogatog supruga kojem je rodila i dijete. 

Kako bi svima pružila dokaz žarke ljubavi između sebe i Muhammada, objavila je video u kojem se može vidjeti kako par razmjenjuje nježnosti i izgleda vrlo sretno. 

Ipak, nije jasno kada je video snimljen. Malezijske vlasti i mediji javljaju kako je sultan obznanio da se razveo još prošlog mjeseca, i to kako bi udovoljio šerijatskim zakonima. 

"Bila sam u Rusiji sa svojim djetetom, nisam ni bila u Singapuru u lipnju kako bih potpisala papire za razvod. To su provokacije, nikada se nismo razveli", rekla je bivša misica i najljepša žena Moksve. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...

Objavu dijeli Rihana Oksana Petra (@rihanapetra)

U cijelu su se priču upetljali i ruski politički uglednici. Bivši senator Evgeny Tarlo rekao kako postoji veliki broj ljudi koji je zavidan Oksani i njezinoj prekrasnoj vezi s malezijskim kraljem, a dodao je i kako se ljepotica udala iz ljubavi i još uvijek je udana. 

Zbog Oksane je došlo do političke krize u Maleziji. Nakon što se udala za kralja, saznalo se da je njezina prošlost puna skandala i veza s različitim muškarcima, zbog čega je u očima javnosti postala neprikladna supruga jednog kralja. Zbog pritiska podanika Muhammad se na kraju u siječnju ove godine odrekao krune i toga da njegova djeca naslijede tron. 

Na sve to Oksana je odgovorila vrlo ironičnim, a i kritičkim naputcima za muškarce kako bi trebali tretirati svoje žene time aludirajući na to da se njezin vlastiti suprug prema njoj baš i nije krasno ponio. 

Napisala je kako bi suprug trebao bodriti svoju ženu i učiniti sve za onu koju voli, uvijek održavati obećanja i obasipati ju darovima, a tijekom trudnoće treba joj biti najveća podrška. 

S obzirom na to da je Muhammad tijekom Oksanine trudnoće odlučio abdicirati i prekinuti s njom, lako se može zaključiti kako je misica unatoč tvrdnjama o velikoj sreći zapravo  poprilično ogorčena. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7.06.2018 Birthday of our family. I will carry memories of this Day through my whole life. Our decision to be together led to the creation of a new social unit. Thank you, my dear relatives and friends for the warm greetings! 7.06.2018 День Рождения нашей семьи. Воспоминания об этом Дне я пронесу через всю свою жизнь. Наше решение быть вместе привело к созданию новой ячейки общества. Спасибо вам, дорогие мои близкие и друзья за тёплые поздравления!

Objavu dijeli Rihana Oksana Petra (@rihanapetra)


1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) +2 Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Celebrity Supruga starijeg od sebe 25 godina brižno je pridržavala na putu prema zabavi kanadskog milijardera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene