veliki oslonac

Princu Harryju nedostaje majka, pa utjehu traži u svojoj punici, jako su bliski i od nje traži savjete

Princ Harry, Meghan Markle i Doria Regland (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle i Doria Regland (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle i Doria Regland (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Doria Ragland (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle i Doria Regland (Foto: Getty Images) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Princ Harry i Doria Regland (Foto: Getty Images) +0 Doria Ragland (Foto: Getty Images) Galerija

Doria Ragland živi u Los Angelesu, a s Harryjem, Meghan i Archiejem provela je praznike u Vancouveru. Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde kako se Harry jako zbližio s Meghaninom majkom.

Vojvoda od Sussexa jako se oslanja na majku svoje supruge kada je riječ o savjetima o životu u kraljevskoj obitelji. Princ Harry s Meghaninom majkom, 63-godišnjom Dorijom Ragland razgovara o svemu i traži njezine savjete jer mu u ovim trenutcima veoma nedostaje njegova majka, princeza Diana.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Doria Ragland živi u Los Angelesu, a s Harryjem, Meghan i Archiejem provela je praznike u Vancouveru. Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde da se Harry jako zbližio s Meghaninom majkom.

"Harry u ovom trenutku života nema majku kojoj se može obratiti za savjet, a od samih početaka bio je nevjerojatno blizak s Dorijom. Ta bliskost sada je još veća", rekao je izvor blizak Harryju za The Sun.

Meghanina majka navodno čitavo vrijeme ohrabruje Harryja i svoju kćer da napuste kraljevsku obitelj, a bila im je velika podrška posljednjih nekoliko mjeseci. Ipak, upozorila je kraljevski par da dobro razmisle o svojim odlukama jer se vjerojatno radi o odluci koju neće moći povući. Doriji i Harryju zajednička je želja da Meghan bude sretna, a njihova je veza u ovom trenutku navodno bolja nego ikada.

Princ je posljednjih nekoliko mjeseci u javnim govorima često spominjao princezu Dianu, a nakon što su on i Meghan odlučili odstupiti od svih kraljevskih dužnosti, rekao je kako mu je bila velika čast služiti domovini i Kraljici.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +8 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Celebrity Princeza Diana od Charlesa je s dobrim razlogom skrivala jednu veliku tajnu koja je sad otkrivena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene