Nadmašila samu sebe

Kraljica estrade pomela društvene mreže: Što kažete na još jedno besprijekorno izdanje Maje Šuput?

Maja Šuput Maja Šuput 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput poznata je po osebujnim kreacijama na koncertima, ali i u "Supertalentu", a onom u posljednjoj polufinalnoj emisiji nadmašila je samu sebe.

Maja Šuput poznata je po osebujnim izdanjima koje baš nitko na domaćoj sceni ne nosi kao ona.

Pogledaj i ovo Maja Šuput u finalu Supertalenta Spektakl za kraj showa! Božićna čarolija Maje Šuput u finalu Supertalenta: Pogledajte haljinu od čak 15 kila o kojoj će se još dugo pričati!

No prošle nedjelje nadmašila je samu sebe kreacijom koja je s jedne strane izgledala kao haljina, a s druge kao kombinezon.

Bilo je tu svega: perja, korzeta, leopard-uzorka, kratkih rukava, no i takva kombinacija na Maji je izgledala fantastično, a to su prepoznali i brojni njezini obožavatelji koji su pohvalili njezino izdanje na Instagramu.

I neke poznate dame sa scene također su joj udijelile komplimente na račun izgleda, primjerice Lana Jurčević, Marina Mamić i Bojana Gregorić Vejzović, a Maja je kao i uvijek imala i besprijekornu frizuru u stilu slavne lutke Barbie te jednako takav make-up.

"Dinastija", našalio se na Instagramu Majin stilist Marko Grubnić, koji je zaslužan i za ovo njezino izdanje.

Jedva čekamo vidjeti što će Maja nositi u finalnoj večeri showa "Supertalent", koja nas očekuje u ponedjeljak 23. prosinca.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šekerija (Foto: Instagram) Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Marija Šekerija (Foto: Instagram) +1 Marija Šekerija (Foto: Instagram) Celebrity Što kažete na Marijin nastup: "Na audiciji si bila Marica pekarica, a sada si se vratila kao carica Marica"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene