Iskrena Maja

Šuput nema perilicu rublja, a za peglu nije sigurna gdje je: ''Volim se ubiti od posla, ali domaćinstvo me ne zanima''

Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput (Foto: Bojan Zibar) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Maja Šuput Maja Šuput (FOTO: Anamarija Batur) +0 Maja Šuput (FOTO: Anamarija Batur) Galerija

Maja Šuput raspričala se o svemu, a njezin je intervju toliko zabavan da ćete ga pogledati u jednom dahu.

S Majom Šuput našli smo se iz nekih drugih razloga kako bismo obavili intervju, no naš je razgovor na kraju otišao u sasvim drugom smjeru. Maja je iskreno progovorila o svemu onome o čemu mnoge žene nikada ne bi govorile javno.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

''Kućanski poslovi? Mene to do te mjere ne interesira da ne želim ni probati. Ja čak doma nemam veš-mašinu. Sve nosim u kemijsku čistionu. Kupila sam veš-mašinu u kemijskoj čistioni. Imam prevelik protok robe i meni to treba sve biti posloženo da s lakoćom sve mogu pakirati'', priznaje Maja te dodaje. 

''Ne peglam. Ne, ne , ne… Pa ja nemam doma peglu. Ma imam peglu možda, mislim da mi je netko kupio neku na paru. Ja ne znam ni gdje stoji. Mene domaćinstvo ne uzbuđuje. Naravno da se moram prihvatiti toga da bih to savladala, ali ne – ne zanima me. Ja volim raditi. Volim se ubiti od posla, ali od svog posla. Mene ne zanima da nekome radim paštašutu. Moj zaručnik zna da ću ja radije provesti sate na sastancima i zaraditi pare nego mu spremati ručak'', otkrila je Maja, čiji zaručnik Nenad robu pere u istoj praonici gdje i ona.

Maja Šuput (FOTO: Anamarija Batur) Maja Šuput (FOTO: Anamarija Batur)

Ipak simpatična Maja se prisjetila kada je zadnji put nešto oprala na ruke. ''Evo neki dan. Badić sam oprala dok sam se tuširala. Znaš ono kada dođeš s plaže pa usput opereš i badić'', otkriva Maja koju smo pitali da se prisjeti kada je zadnji put kuhala.

''Pa ono, spečeš jaja za doručak. Ja da nešto skuham, moj se zaručnik, mislim, ne bi otrovao. On je toliko pristojan da bi on to pojeo i pod cijenu da oboli. Ja puno radim i mene moj Nenad svaki dan dočeka s večerom. Ali znala bih napraviti neku tjesteninu, neku piletinu… Po pekarama više ne idem jer toliko ulažem u treniranje u teretani da na kraju shvatiš da je skuplja pita nego tepsija'', iskrena je duhovita Maja.

Maja Šuput (Foto: Bojan Zibar) Maja Šuput (Foto: Bojan Zibar) Foto: Bojan Zibar

''Neki dan me zaručnik pitao kada bismo se mi mogli oženiti budući da je na mojem rasporedu vidio da imam već zakazane termine za ljeto naredne godine. Na kraju mi je rekao da će me samo jedan dan uzeti, odvesti negdje i oženiti. Za haljinu će nazvati Grubnića'', otkrila je Maja koja vjenčanje planira u zimskim mjesecima (nije rekla koje godine), a djevojačku namjerava provesti s desetak prijateljica u Las Vegasu.

Što je još Maja otkrila, pogledajte u videopriči.

Maja Šuput (FOTO: Anamarija Batur) Maja Šuput (FOTO: Anamarija Batur)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene