Tu nema čega nema

Šuput pokazala kako je uredila ormar za sina i što je pripremila za njegov dolazak, obožavatelji se ne mogu nadiviti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput pokazala je na Instagramu ormar koji je pripremila za sina, a pali su komplimenti na račun njezina izgleda.

Pjevačica Maja Šuput odbrojava posljednje tjedne trudnoće i jedva čeka dolazak svog prvorođenca na svijet, a da je za to i više nego spremna pokazuje svojim obožavateljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput javila se iz španjolske! Maja Šuput zbog Eurosonga je odgodila važnu proslavu: ''Pa je muž rekao...''

Maja je tako objavila fotografiju na kojoj pozira ispred ormara prepunog odjeće i igračaka koje su pripremili sinu i sve oduševila.

"Kad pomislim da moram slagati ormare, nije mi dobro, ali ovaj sam slagala s najvećim guštom na svijetu", priznala je Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Znači, top! Ormar je prekrasan, naravno i odjeća", "Prekrasna si", "Kako to sve izgleda slatkoooo! Toliko slatko da i ne pomišljaš da nešto toliko malo može toliko jako plakati da ga ponekad ne možeš ni smiriti! Sretno!", "Predivno", "Wooooooow, bravo, Majo, već se pripremaš, pa to je super", "Kada je žena tako lijepa kao trudnica, kako ćeš tek zasjati kao majka", "Bravo, mama Maja", "Dobro došla u svijet najveće moguće ljubavi na svijetu", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

A osim što se na Instagramu pohvalila kako je sve spremno za dolazak prvorođenca, nedavno je zamolila za pomoć u izboru imena.

"Suzila sam izbor imena na svega tri. Napredujemo. Zapisala sam ih u svoj Majushka secret diary i zaključala da mi ih nitko ne pročita. Slobodno pucajte prijedloge...", napisala je Maja.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Getty Images) Celebrity Zrinka Cvitešić oglasila se prvi put nakon smrti Zlatka Kranjčara, njezina je objava mnoge dirnula: "Od sveg vam srca fala"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Priscilla i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Priscilla Presley (Foto: Getty Images) Elvis Presley, Priscilla Presley (Foto: Profimedia) Priscilla Presley (Foto: Getty Images) +0 Priscilla Presley (Foto: Getty) Nekad i sad Bila je prava ljepotica kada je zavela najpoznatijeg glazbenika na svijetu, a s godinama se drastično promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene