Uvijek originalna

Šuput se pohvalila novogodišnjim izdanjem, od nje nismo ni očekivali nešto obično, ali opet je uspjela iznenaditi!

Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 5 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 7 Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografije sa snimanja novogodišnjeg programa Nove TV i pohvalila se svojom zanimljivom haljinicom.

Pjevačica Maja Šuput spremna je za najluđu noć u godini!

Pogledaj i ovo Maja Šuput javila se iz španjolske! Maja Šuput zbog Eurosonga je odgodila važnu proslavu: ''Pa je muž rekao...''

Na Instagramu je objavila fotografije sa snimanja novogodišnjeg programa Nove TV na kojima se pohvalila svojim spektakularnim novogodišnjim izdanjem.

"Novogodišnji program Nove TV nikada nije bio raskošniji! Tko će biti doma uz tv i gledati najzabavniji program?", pitala je svoje pratitelje koje je oduševila njezina haljinica s dubokim dekolteom, prorezima na trbuhu i zanimljivim donjim dijelom, a od nje nitko nije ni očekivao nešto obično.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Predivna si", "Lijepa si kao slika", "Savršena", neki su od komplimenata koje je dobila uz brojne emotikone vatre i zaljubljene smajliće, a fotke su skupile i na tisuće lajkova.

Maja i svake nedjelje uveseljava javnost svojim izdanjima za show "Supertalent" koja su iz emisije u emisiju sve maštovitija.

Šuput je u showu članica žirija koji uz nju čine još Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Davor Bilman, a "Supertalent" možete gledati svake nedjelje u večernjem programu Nove TV.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden In Magazin: Neda Ukraden - 4 +0 Neda Ukraden o pravoj ljubavi - 9 Celebrity Neda Ukraden u pripijenom kostimu zasjenila puno mlađe kolegice i opravdala titulu najseksi bake Balkana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene