što se događa?

Ono što je Madonna priredila slavnom voditelju mnoge je ostavilo bez teksta, svi komentiraju da je zaista izgubila kontrolu

Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Instagram) Madonna (Foto: Instagram) Madonna (Foto: Instagram) +0 Madonna (Foto: Instagram) Galerija

Madonna je ovoga tjedna gostovala kod Jimmyja Fallona, a šokirala je sve svojim ponašanjem. Mnogi su se zgražali zbog situacije u koju je dovela slavnog voditelja.

Kraljica popa ovoga je tjedna šokirala mnoge zbog intervjua kod poznatog voditelja Jimmyja Fallona, a o njezinom ponašanju bruje društvene mreže. Naime, 63-godišnja Madonna na intervju kojim je promovirala svoj koncertni film "Madame X" stigla je u turbo-kratkoj opravici, no to je bio tek početak svega. U jednom trenutku je ustala iz fotelje te se bacila preko voditeljeva stola.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Fallon u tom trenutku nije znao što točno napraviti pa je Madonnu pokušao pokriti svojim sakoom, no onda je ona podigla suknjicu i pokazala malo i previše gledateljima. Priznala je da obožava opijate, a bez dlake na jeziku je komentirala još nekoliko detalja iz svog života. Nakon emisije mnogi su komentirali da je pjevačica pretjerala. "Ipak je previše za ovo gledati", "Madonna očito želi biti zauvijek mlada, no ne ide joj", "Ne mogu zaključiti sviđa li mi se ovo ili ne", "Nije uopće bila smiješna", "Jasno mi je da ljudi rade što sami žele, ali ovo je odvratno", samo su neki od komentara ispod videa.

Prije samo nekoliko dana pjevačica je na premijeri svog koncertnog filma šokirala sve vlastitom pojavom, a slavna pjevačica pretjerala je s estetskim zahvatima te joj je lice potpuno izobličeno nakon brojnih operacija. To više ni ne pokušava sakriti, no njezini fanovi kažu kako više nije ni sjena onoga kako je izgledala prije nekoliko godina.

Sve je iznenadila i vezom sa svojim plesačem Ahlamalikom Williamskom od kojeg se ne odvaja. Prema pisanju TMZ-a, Madonna i Ahlamalik upoznali su se 2015. godine kada je on bio na audiciji za plesača u njezinu timu. Upravo ona ga je odabrala da se pridruži plesačima na turneji "Rebel Heart", a nagađanja o njihovoj vezi započela su tek četiri godine kasnije. Madonna se sama otkrila nakon što je na društvenim mrežama podijelila njihovu zajedničku fotku s proslave Nove godine.

Madonna je svog dečka upoznala i sa svojim bivšim suprugom Guyem Ritchijem, s kojim ima dvojicu sinova. Razlika u godinama nimalo je ne brine, a 36 godina mlađi Ahlamalik očito uživa u ljubavi s jednom od najpopularnijih pjevačica na svijetu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg sina: ''Samo ću reći...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene