Jesi li čula za Google?

Kraljica popa pobrkala zastave i izazvala bijes Tajvanaca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica popa svako malo izazove bijes fanova zbog svojih nepromišljenih poteza. Sada je naljutila Tajvance.

Glazbena diva Madonna jedan je od onih koji svoju karijeru podgrijavaju skandalima. Iz neznanja ili pak namjerno, kraljica je pobrkala zastave tajvana i naljutila tisuće ljudi. Kada pobrkate nacionalne simbole morate očekivati negativne reakcije.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

Simbol koji je popularna pjevačica objavila sa svojim likom u sredini, simbol je tajvanske političke stranke Kuomintang (KMT) koju Tajvanci povezuju s bijelim terorom i jednim od najkrvavijih vremena u povijesti zemlje. KTM je politička stranka koja je prošlog mjeseca izbačena iz vlasti.

Bez obzira na sve negativne komentare, Madonna fotografiju nije uklonila sa društvenih mreža, samo je se zahvalia fanovima na nevjerojatnoj energiji. Kraljica se omotala u tajvansku zastavu tijekom izvođenja svog velikog hita 'Holiday' i uzviknula 'Volim Tajvan i Kinu'. Dok su jedni to primili sa simpatijama i odobravanjem, drugi nisu bili baš toliko sretni.

S obzirom na napetost između Kine i Tajvana, Madonna je mogla proći i bez toga.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene