Je li pretjerala?

Madonna objavila fotošopirane fotke, razlika od onih stvarnih poprilično je velika: "Ne znam što pokušavaš ovime"

Madonna - 4 Madonna - 4 Madonna/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 3 Madonna - 1 Madonna - 2 Madonna - 2 Madonna - 1 Madonna - 5 Madonna - 3 Madonna - 5 Madonna - 2 Madonna - 1 +17 Madonna Galerija

Madonna je objavila niz provokativnih fotografija koje njezinim obožavateljima i nisu najbolje sjele, pa su joj uputili niz kritika.

Pop-kraljica Madonna prije nekoliko je dana objavila provokativan video kojima je promovirala proslavu 30. godišnjice svoje knjige "Sex coffee table" iz 1992. godine, ali i izazvala zgražanje brojnih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

64-godišnja Madonna sada je objavila i nove fotografije i pokazala pritom svoje bujne obline u uskom korzetu iz kojeg su joj izvirile grudi, no svi su se zapitali zašto to radi. Mnogi su primijetili i kako se koristila filtrima kako bi pomladila lice, a razlika od neobrađenih fotografija i videa itekako je vidljiva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

"Uređivanje fotografija stvara iskrivljen pogled na tvoju vrijednost. Uz sve što si postigla, tvoja se karijera svela samo na to kako izgledaš. Prihvati proces starenja", "Ne znam što pokušavaš ovakvim izgledom. Meni izgledaš kao netko tko je sudjelovao u znanstvenom pokusu koji je pošao po krivu", poručili su joj u komentarima.

Madonna u videu koji je objavila nosi korzet i bundu u kojima se zavodljivo izvija, između ostaloga, i na velikom drvenom stolu te poručuje da je spremna za ljubav, a u jednom trenutku pokazuje i više od dopuštenog.

Nedavno je šokirala svoje pratitelje kada je objavila naizgled normalan videozapis na kojem su se nizale njezine fotografije na kojima pozira na motoru, a nakon nekoliko fotografija Madonna se snimila kako liže vodu iz posudice za pse.

Njezinim se obožavateljima taj videozapis nije svidio, kao ni ostale objave u nizu, a mnogi su je u komentarima pokudili zbog ponašanja u posljednje vrijeme.

''Ništa od ovoga ne potiče na razmišljanje niti je drugačije. Izgubila si ono nešto. Nekada si bila korak ispred svih. Predvodila si ih. Promjene na tvojem tijelu također su vrišteći očaj da ostaneš mlada ili relevantna. Zadnje što bi itko od nas očekivao od Madonne...'' napisao joj je jedan pratitelj.

''Nažalost, legendarne Madonne odavno nema. Više nema misterija, jedinstvenosti i stila u radu. Njezine nedavne objave pokazuju nedostatak poniznosti, staloženosti i gracioznosti... I samo jadan osjećaj očaja koji traži poniženje i gađenje među njezinim obožavateljima. A moje je pitanje: Zašto???? Ne mogu ni početi shvaćati što joj se dogodilo. Ne treba ti sve ovo'', napisala je druga pratiteljica.

Madonna je inače bila velika protivnica plastičnih operacija, a sada bez njih ne može živjeti, što dokazuje i svakom novom objavom na društvenim mrežama. Iako o estetskim operacijama nije progovorila, očito je da je pjevačica nekoliko puta otišla pod nož, a svojim novim izgledom šokira javnost.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe, Radojka i Diora Modrić - 1 Stipe, Radojka i Diora Modrić - 2 Stipe, Radojka i Diora Modrić - 3 Stipe, Radojka i Diora Modrić - 4 +14 Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Celebrity Luku Modrića s tribina su bodrili ponosni roditelji, ali i lijepa sestra, koju dugo nismo vidjeli

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Naša najpoznatija navijačica opet je svjetska senzacija, pogledajte zašto je dospjela u američke, britanske i druge strane medije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene