Izgleda kao Marv!

Zvijezda omiljenog blagdanskog filma pokazala kako bi Kevin izgledao da danas ostane sam u kući

Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Instagram) Macaulay Culkin (Foto: Screenshot) Macaulay Culkin (Foto: Screenshot) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) +0 Macaulay Culkin (Foto: Screenshot) Galerija

Macaulay Culkin objavio je zanimljivu fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Američki glumac Macaulay Culkin, kojeg je u djetinjstvu među zvijezde vinula uloga plavokosog dječaka Kevina u filmu "Sam u kući", nasmijao je korisnike društvenih mreža objavivši fotografiju na kojoj je pokazao kako bi prema njegovu mišljenju "Sam u kući" danas izgledao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on

Pogledaj i ovo Film ''Sam u kući'' - 3 danas je obiteljski čovjek! Već 33 godine svi ga znaju kao dječaka koji je ostao sam kod kuće, a sada se sprema za važan događaj koji je je konačno dočekao

"Ovako bi Sam u kući izgledao danas", napisao je Macaulay uz objavljenu fotografiju na kojoj sjedi na kauču, s laptopom u krilu i zdjelom hrane u rukama.

Njegove je obožavatelje objava nasmijala, ali i vratila u neka prošla vremena.

"Gledala bih i tu verziju", "Znači, nema pizze sa sirom", "Izgledaš kao Marv", "Trebao bi glumiti jednog od zlikovaca", "Ovo zaslužuje neku nagradu", neki su od komentara.

Macaulay se godinama nakon dva snimljena nastavka popularnog filma našao u brojnim problemima koji uključuju ovisnost o alkoholu i drogama, česte incidente u javnosti, probleme sa zakonom i s članovima obitelji, no čini se kako je to sve danas daleko iza njega.

Iako su mnogi čak strepili za njegov život, on se vratio u nikad boljem izdanju.

Ovo nije prvi put se da Macaulay našao ponovno u ulozi Kevina. Naime, uoči prošlog Božića u odrasloj je dobi ponovno snimio nekoliko najpopularnijih scena iz filma koji ga je proslavio, a pohvalio se i kako cijeli tekst zna napamet

Macaulay je fotografiju na društvenim mrežama objavio nakn što je procurila vijest o snimanju rebota legendarnog filma i tako zapravo pokazao što o tome misli. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene