Kakve divne riječi!

Naš glazbenik objavio je rijetku fotografiju s voljenom suprugom, a za to je imao dobar razlog!

Luka Šulić (Foto: Instagram) Luka Šulić (Foto: Instagram) instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Šulić Luka Šulić Luka Šulić - 7 Luka Šulić - 6 Luka Šulić - 3 Luka Šulić - 4 Luka Šulić - 5 Luka Šulić - 1 Luka Šulić - 2 Luka Šulić +14 Luka Šulić Galerija

Luka Šulić proslavio je petu godišnjicu braka sa suprugom Tamarom i javno joj uputio par lijepih riječi.

Luka Šulić pohvalio se proslavom pete godišnjice braka pa je tom prilikom podijelio fotografiju sa suprugom Tamarom.

Pogledaj i ovo Luka Šulić (Foto: Instagram) ''sad smo kompletni!'' Naš proslavljeni glazbenik i supruga dobili četvrto dijete: "Osjećamo se blagoslovljeno i zahvalno, rodila se u našem domu!''

Pored fotografije za koju su pozirali zagrljeni dok se u pozadini vidi more, napisao je: "Takav je blagoslov imati te u životu".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

Njegovi fanovi uputili su mu pregršt čestitiki: 

"Čestitam", "Sretna godišnjica", "Prekrasni, čestitke", "Puno sreće i blagoslova u budućim godinama".

Par se zaručio na Novom Zelandu za vrijeme njegove turneje, a vjenčali su se 2017. godine kada je Tamara bila trudna s njihovim prvim djetetom, sinom Valom. Nakon njega dobili su djevojčicu Hanu, a nedavno su se pohvalili i trećom prinovom, sinčićem Leom.

Žive skladnim obiteljskim životom te se ne pojavljuju pretjerano u javnosti, no bitne trenutke Luka rado podijeli sa svojim pratiteljima.

Trenutno uživaju u ljetnom odmoru, no nisu otkrili lokaciju na kojoj se nalaze. Luka je samo na Instagramu podijelio sliku gdje uz plažu na biciklu vozi malenu Hanu i šaljivo dodao: "Tatin ljetni bus za troje malih majmuna".

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 Ella Dvornik +10 Ella Dvornik - 1 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +29 Nives Celzijus Zanimljivosti Nives i kućne radove obavlja u badiću, a evo u kojoj je pozi objavila da su poslovi pri kraju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene