''Lopta ide u goooool''

Poslušajte kako ''Rim Tim Tagi Dim'' zvuči u navijačkoj verziji, ovo će se oriti na tribinama na Euru!

Luka Bulić Luka Bulić Screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Bulić - 4 Luka Bulić - 3 Luka Bulić - 2 Luka Bulić - 1 +0 Luka Bulić Galerija

Antena Zagreb ima novi Bullhit! Luka Bulić otpjevao je nabrijavajuću stvar za podršku hrvatskoj reprezentaciji na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj, a kao ideju za to Luka je iskoristio podlogu popularnog hita ''Rim Tim Tagi Dim'' s kojim se Hrvatska proslavila na Eurosongu i diljem svijeta.

Uoči početka Europskog prvenstva 2024. godine, Antena Zagreb ima novi Bullhit!

Luka Bulić otpjevao je nabrijavajuću stvar za podršku hrvatskoj reprezentaciji na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj, a kao ideju za to Luka je iskoristio podlogu popularnog hita ''Rim Tim Tagi Dim'' s kojim se Hrvatska proslavila na Eurosongu i diljem svijeta.

''Ovaj Bullhit je nastao, to jest ideja, već za vrijeme Eurosonga, zato što se iskristaliziralo Dream Team, Zabij Im kao super zamjena za ''Rim Tim Tagi Dim''. Osim toga pjesma je ujedinila Hrvatsku baš kao što to čini i naša repka. Kontaktirao sam Baby Lasagnu kojem se ideja svidjela. Njegova pjesma je odlična, naši nogometaši su odlični, a Bullhit je nastao kao dobitna kombinacija. Nadam se da će donijeti lijepe osjećaje svima koji navijaju i da će još više potaknuti euforiju koja je već prisutna posvuda'', rekao je Luka.

''Za dalje ćemo vidjeti, ovisno o tome kako će se razvijati situacija u Njemačkoj, tako će se dalje razvijati i Bullhitovi. To više nije na nama, nego na našim dečkima, ali vjerujemo da će ih biti još puno'', poručio je Luka.

@antenazagreb Vidimo da svi nude neke himne za ovaj Euro. Evo našeg prijedloga! 🇭🇷 #EURO2024 #antenazagreb #bullhit #football #croatia #balkan #lukamodric ♬ original sound - antenazagreb

Hrvatska je plesala u ''Rim Tim Tagi Dim'' ritmu kao znak podrške Baby Lasagni na Eurosongu, a sada će plesati u ritmu ''Dream Team, Zabij Im'' kao znak podrške našim nogometašima.

Pogledaji ovo Trening hrvatske reprezentacije - 3 Zanimljivosti Kako izgledaju kopačke u kojima igraju naši Vatreni? Ispisali su posvete obiteljima, a jedan nogometaš posebno se potrudio!

Pogledaji ovo Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić Celebrity Mateo i Izabel Kovačić vjenčali su se u crkvi u kojoj su se upoznali kao tinejdžeri: "Od tog trenutka smo postali najbolji prijatelji!"

Pogledaji ovo Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić Celebrity Naš kapetan prije 13 godina suprugu je odveo pred oltar, a sve do danas ostali su jedan od najtajanstvenijih i najskladnijih poznatih parova!

Bullhit ''Dream team, zabij im'' je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 4 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 2 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 3 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 1 +24 In Magazin: Ana Koro i Jerko Marinić Kragić Celebrity Naš najzgodniji vaterpolist i samozatajna partnerica krstili su kćer, on se rijetkim obiteljskim prizorima pohvalio pred pratiteljima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson - 4 Dakota Johnson - 2 Dakota Johnson - 3 Dakota Johnson - 6 +26 Dakota Johnson i Chris Martin Celebrity Svijetu je već bez ustručavanja pokazala baš sve, a vjetar je i sada pronašao način da kroz škakljivi prorez pokaže previše
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene