Ima 3 milijuna pratitelja!

Paparazzi je omeli u njenoj omiljenoj aktivnosti, kada ih je ugledala nije joj bilo svejedno!

Luciana Gimenez Luciana Gimenez Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Luciana Gimenez - 3 Luciana Gimenez - 1 Luciana Gimenez - 2 Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: AFP) +0 Luciana Gimenez Galerija

Luciana Gimenez snimala je selfije u donjem rublju na balkonu jednog hotela u Rio de Janeriu, ali brzo se predomislila kada je ugledala paparazze.

Bivša djevojka frontmena legendarnih The Rolling Stonesa Micka Jaggera i brazilska voditeljica Luciana Gimenez ovih dana uživa u Rio de Janeiru, a promakla nije ni tamošnjim paparazzima.

Pogledaj i ovo Tina Turner Svi su pogođeni! Brojni poznati opraštaju se od glazbene legende: ''Naša inspiracija, izvan sebe sam, kakva si ti žena bila...''

52-godišnja Luciana uhvaćena je dok je u donjem rublju snimala selfie na balkonu hotela u kojem boravi, a kada je ugledala objektive požurila je u sobu, iako su zapravo već mnogi navikli na njezina razgolićena izdanja koje je objavljuje na Instagramu gdje ima 3 milijuna pratitelja.

Problem joj ove zime nije predstavljalo ni poziranje na skijanju u Aspenu kada je na snijegu šetkarala u minijaturnom bikiniju, pri čemu je nije omela ni temperatura 10 stupnjeva ispod ništice.

Tko je rekao da bikini ne ide uz snijeg?", napisala je tada
Luciana uz fotografiju
koju je podijelila na svojem profilu na Instagramu.

Luciana je najveću slavu stekla vezom s frontmenom The Rolling Stonesa, s kojim ima 22-godišnjeg sina Lucasa, a svjetski su joj mediji dodijelili nimalo laskavu titulu razaračice brakova. Naime, Mick je imao aferu s Lucianom iza leđa svoje tadašnje supruge Jerry Hall, a Luciana je otkrila da je trudna s njegovim djetetom 1998. godine. Sve je u konačnici rezultiralo razvodom Micka i Jerry, a ona nikada nije krila koliko ne podnosi Lucianu.

"Ne znam što osjeća prema meni, ali razumijem da sam je vjerojatno povrijedila", izjavila je jednom prilikom Luciana.

Mick, koji je trenutačno u vezi s 34-godišnjom balerinom Melanie, ima još šestero djece iz različitih veza. Prvo dijete, danas 51-godišnju kćer Karis, dobio je u vezi s glumicom i pjevačicom Marshom Hunt, a potom je dobio i danas 50-godišnju kćer Jade s tadašnjom suprugom Biancom. S Jerry Hall ima četvero djece, 37-godišnju Elizabeth, 29-godišnju Georgiju, 35-godišnjeg Jamesa i 24-godišnjeg Gabriela. Njegovo najmlađe dijete je 5-godišnji sin Deveraux, kojeg je dobio s Melanie.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +1 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene