vidi se tko joj je uzor

Dlačice ispod pazuha pale su u drugi plan zbog onoga što je imala na sebi, a još je razgolićenija bila njezina slavna mama!

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Galerija

Lourdes Leon se na nastupu svoje mame u New Yorku pojavila u golišavom izdanju, a ni Madonna nije bila ništa više odjevena od nje.

Kći pop-kraljice Madonne, Lourdes Leon (24) s godinama sve više nalikuje na svoju majku, a čini se da je od nje naslijedila i oskudni stil odijevanja.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon - 2 kopija slavne mame Odrasla je pod povećalom javnosti i godinama trpjela pogrdne nadimke, a danas pažnju krade u razgolićenim izdanjima!

Madonna je oduvijek pomicala granice golišavosti, te se ne boji pokazati tijelo ni u 63. godine, a njezina mezimica je svojim posljednjim izdanjem pokazala da ne posustaje za njom.

Lourdes se na nastupu svoje mame u jednom njujorškom hotelu pojavila u oskudnoj kombinaciji u kojoj je bila glavna atrakcija.

Nosila je kožni topić s logotipima časopisa Playboy i nešto što je teško nazvati hlačama jer su rupe na njima potpuno otkrile njezine plišane svjetloružičaste gaćice.

Svojim seksi izdanjem pohvalila se i u Storyjima na Instagramu, gdje je pokazala i dlačice ispod pazuha, a njezine fotke brzo su preplavile društvene mreže.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fridda🔥⚡🐲 (@lullaby111213)

Ni njezina mama nije bila puno više odjevena. Madonna je nastupila u mrežastoj majici ispod koje nije nosila grudnjak, a iskombinirala ju je s kožnom minicom s remenjem i visokim satenskim rukavicama, kakve je nosila i u osamdesetima kada se proslavila.

Madonnina fotografije s nastupa pogledajte ovdje.

Inače, Lourdes je najstarije Madonnino dijete, a ima petero braće i sestara, od kojih je četvero posvojeno, dok je jedino još Rocco Madonnin biološki sin, kojeg je dobila s Guyem Ritchiejem.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: AFP) +5 Jerry Hall (Foto: AFP) Zanimljivosti Bivša manekenka za kojom su ludjeli i slavni pjevači skrasila se s 90-godišnjim mogulom, zli jezici ih uopće ne zanimaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene