Nisu čule za sram

One mašti ne ostavljaju baš ništa: Golišave zvijezde koje češće viđamo razodjevene nego odjevene

Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski proslavila je Uskrs (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Profimedia) +2 Kate Hudson (Foto: AFP) Galerija

Da se zvijezde vole fotkati nije nikakva tajna no posebno su hrabre one koje se odluče sa cijelim svijetom podijeliti svoje gole selfieje.

Celebrityji današnjice krstare društvenim mrežama i koriste ih kao najlakši put do stjecanja novih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Kada se uz to odluče do kraja skinuti, jasno je kako će osvajati srca fanova još i većom brzinom, a neke su pripadnice svjetske šoubiz scene taj oblik samoreklame dovele do posve novih razina. 

1. Emily Ratajkowski

Američki model poljskih korijena slavu je stekla glumeći u videospotovima, a zbog ljubavi prema skidanju ovoj se mladoj dami karijera vinula u nebesa. Glumi ljubavnice u holivudskim filmovima, snima reklame za žestice, ali i editorijale za donje rublje. Jedno je posve sigurno – mlada Emily svojim obožavateljima obožava davati materijala za sanjarenje o njoj, jer se na Instagramu može pronaći više njenih golih selfieja nego onih čednih.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow my @lennyletter essay entitled "Baby Woman" is released! This piece of writing is near and dear to me. Sign up today to have it in your email tomorrow AM! Link in bio. Many thanks to @lenadunham ❤️

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

2. Kim Kardashian

Najveća reality zvijezda današnjice svoje megalomansko carstvo stekla je snimanjem seksa i poziranjem u vrlo oskudnim krpicama. Na svojem Instagramu Kim, sada požrtvovna majka i poduzetnica, obožavatelje svakodnevno oduševljava prizorima iz svoje kupaonice ili spavaće sobe, a svim objavama zajedničko je isto – Kim ili je posve gola ili je na njoj preostalo tek minimalno odjeće.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you're like I have nothing to wear LOL

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

3. Halle Berry

52-godišnja oskarovka svojom istesanom linijom zasjenjuje neke mnogo mlađe dame, a to se ne libi i pokazati. Društvene mreže lijepe Halle vrve njenim atraktivnim fotografijama, a potpuno obnaženi selfie ji nisu joj strani. Ipak, Halle sve zadržava u granicama dobrog ukusa pa tako nikada nije vulgarna u isticanju svojih atributa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ll tell you what freedom is to me. No fear. #NinaSimone

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

4. Kourtney Kardashian

Najstarija među sestrama Kardashian, Kourtney svoje raskošne obline na dnevnoj bazi pokazuje cijelom svijetu. Kao i kod njene sestre Kim, i Kourtneyjin Instagram vrvi selfiejima, a neki su i vrlo vrući. Scene iz kada punih pjene, naslovnice muških časopisa te zavodljivih valjanja među plahtama ne nedostaje i zbog toga je Kourtney definitivno jedna od zvijezda koje najviše vole objavljivati potpuno gole fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gqmexico

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

5. Kate Hudson

Lijepa glumica zlatne kose i preplanulog tena, kćer slavnih roditelja i majka troje djece, Kate Hudson unatoč posvećenosti obiteljskom životu nije izgubila smisao za lijepo. Kate na svojim društvenim mrežama obožavateljima svojim golišavim objavama poručuje kako se sjajno osjeća u svojem tijelu čak i u zrelim četrdesetim godinama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt 💃 #PrettyHappy #LOVE #AlmostFriday 📷cred @darren_ankenman

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

6. Lady Gaga

Kontroverzna pjevačica sjajnog glasa nikada nije slovila kao osobito fatalna žena, no svojim objavama Lady Gaga odlučila je dokazati upravo suprotno. Vitko tijelo i svoje prirodne adute tako je sa svojim obožavateljima podijelila na društvenim mrežama i pokazala kako i ona može biti vrlo ženstvena kada nije umotana u meso.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @elirusselllinnetz

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

 

7. Selena Gomez

Slatkica koja je odrasla pred kamerama i postala osobito popularna zbog svoje veze s Justinom Bieberom, danas je definitivno stasala u samosvjesnu pjevačicu ponosnu na svoje tijelo. Njene golišave objave golicaju maštu, jer Selena uvijek ostavi barem nešto skriveno od pogleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REVIVAL 10.9

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

8. Rihanna

Slavna pjevačica koja je na sceni već dugi niz godina nedavno je podijelila javnost kilogramima koje je nabacila. Unatoč mnoštvu kritika, Rihanna se očito odlično osjeća jer je nedavno pokrenula vlastitu liniju donjeg rublja, a svoje golišave fotografije dijeli s fanovima diljem svijeta, kako bi se svi divili njenim novim oblinama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*sex with me starts playing* 👅💦 #rihanna Comment your first emoji is your reaction 🔥🙌🏾😍

Objavu dijeli Rihanna (@rihannatodayofficial)

9. Miley Cyrus

Nekoć slatka djevojčica koja se proslavila sudjelujući u cijelom nizu Disney emisija danas je udana žena i buntovnica u svakom smislu. Lijepa Miley proživjela je sve – od drogiranja, alkohola, ljubavnog kraha, a na kraju se uspjela od svega oporaviti i sada je ljepša i snažnija no ikada. A to se ne boji pokazati ni razgolićenim selfiejima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Festival season is here , I’m queer , and ready to party! 🌈🌈🌈 lets go summer 2019!

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

10. Ariel Winter

Slatkica koja se proslavila ulogom štreberice s naočalama u hit seriji „Moderna obitelj“ postala je pravi seks-simbol kada je ušla u pubertet i zasjenila sve svoje kolegice svojim vrlo bujnim oblinama. Da je Ariel doista prestala biti djevojčica i postala mlada lijepa žena jasno je i iz njenih fotografija na kojima je u kadi, a strateška mjesta joj prikriva samo sapunica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today's office...relax everyone it's cranberry juice and I'm wearing lady bit pasties. #DogYears #set #movie

Objavu dijeli ARIEL WINTER (@arielwinter)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene