Dok ih smrt ne rastavi

Parovi kao dokaz ljubavi – za njih rastava nije opcija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Davnih godina izrekli su bračne zavjete i to su ozbiljno mislili. Za ove parove rastava nije opcija i usprkos svemu, oni se i dalje vole.

David Beckham i Victoria Beckham

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ima se, može se! Evo koliko je David Beckham izdvojio za rođendan svoje voljene Victorije, pobrinuo se za posebna iznenađenja da je razveseli!

Slavni nogometaš David Beckham i bivša spajsica Victoria, vjenčali su se u dvorcu Luttrestown blizu Dublina u srpnju 1999.  Na svadbi su nastupili kao kralj i kraljica, sjedeći na prijestolju obučenom u crveni baršun. Victoria je nosila je usku vjenčanicu boje slonove kosti, s ogromnim 6-metarskim repom. Na glavi je nosila zlatnu krunu ukrašenu dijamantima. Iako bogato vjenčanje ne mora značiti i vječnu sreću, oni su par koji je ozbiljno mislio pri izricanju svoji zavjeta. Danas su oboje uspješni ljudi i roditelji četvoro djece.

Jada Pinkett Smith i Will Smith

Jada i Will par su koji definitivno privlači pozornost na crvenom tepihu, a paparazzi ih često znaju uhvatiti u prisnom zagrljaju ili strastvenom poljupcu. Vjenčali su se 1997. godine i imaju 16-godišnjeg sina Jadena te 14-godišnju kćer Willow, dok Will ima i 22-godišnjeg sina Treya iz prvog braka.

Glumica priznaje da joj nije smetalo gledati supruga u zagrljaju druge...

Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman

Par se upoznao 1995. na setu australske televizijske serije „Correlli“ u kojoj su oboje glumili, a danas su roditelji dvoje posvojene djece, 14-godišnjeg sina Oscara i devetogodišnje kćeri Ave. Oženili su se 1996., no i dalje se vole kao i prvog dana.

 

Tom Hanks i Rita Wilson

Tom Hanks i Rita Wilson su se upoznali na snimanju serije Bosom Buddies, ali prohodali su tek na snimanju filma Volonteri, davne 1985. godine. Vjenčali su se 1988. i otada su nerazdvojni. Imaju dvoje djece.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick vjenčali su se 1997. Imaju troje djece - sina Jamesa Wilkiea i kćeri blizanke, Marion i Tabithu. Iako je riječ o iznimno poznatim glumačkim zvijezdama, vlastitu privatnost pomno čuvaju od očiju javnosti. Sarah je nedavno otkrila da je tajna njihovog uspješnog braka u tome da ni ona ni Matthew ne pričaju o privatnom životu novinarima, a par je veoma usredotočen na svoju djecu s kojom često odlaze na obiteljske izlete i sami ih svakodnevno vode do škole.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene