Nema odmora za nju

Možda je u mirovini, ali sportašica koju uspoređuju sa Sharon Stone i dalje se može pohvaliti itekako isklesanom figurom

Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) +0 Lindsey Vonn (Foto: AFP) Galerija

Lindsey Vonn snimljena je na odmoru u Meksiku, gdje ne ispija samo koktele i sunča se, već uživa u aktivnom odmoru, što nije promaklo tamošnjim paparazzima.

Prošlo je već neko vrijeme otkako se povukla iz skijanja i umirovila, ali  američka skijašica Linsdey Vonn još uvijek se može pohvaliti isklesanom figurom koju ovih dana pokazuje na odmoru u Meksiku.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: AFP) Najseksi skijašica Teško je vjerovati da su ovu ženu posramljivali zbog izgleda, sad se s hejterima obračunala u sićušnom bikiniju

36-godišnja Lindsey, čiji izgled mnogi uspoređuju s onim glumice Sharon Stone, otputovala je na jedno od omiljenih odredišta brojnih svjetskih zvijezda, grad Tulum, te ondje uživa na pješčanim plažama i zabavlja se veslanjem na dasci u moru. Za tu je priliku odabrala ružičasti bikini zanimljivog kroja u kojem je bez problema uživala u svojim morskim aktivnostima ne brinući se hoće li pokazati više nego bi htjela.

Lindsey je na plaži snimljena sama, a koliko je poznato, u njezinom se ljubavnom životu ne događa ništa novo otkako je krajem prošle godine okončala zaruke i vezu s hokejašem P.K.-om Subbanom. Prije njega bila je u braku s kolegom skijašem Thomasom Vonnom, od kojeg se razvela nakon četiri godine braka i zadržala njegovo prezime, a imala je i romansu sa slavnim igračem golfa Tigerom Woodsom.

Sa Subbanom je ostala u prijateljskim odnosima, što su potvrdile i njegove riječi nakon raskida zaruka, a to je zapravo iznenadilo njihove obožavatelje jer su svi očekivali da će stati pred oltar.

"Lindsey je jedna od najljubaznijih i najbrižnijih osoba koje poznajem. Uvijek ću cijeniti vrijeme koje smo proveli zajedno kao par i mnogo smijeha koji smo dijelili", napisao je u to vrijeme na Instagramu, a ona se nadovezala i rekla da će ga uvijek poštovati i cijeniti jer je dobar čovjek.

Iako možda zvuči nevjerojatno, Lindsey je često bila na meti kritika upravo zbog fotografija u badićima. Dobila je kritike da je premišićava, no ne krije koliko je ponosna na svoje tijelo i formu na kojoj je naporno radila.

"Možete me osuđivati ako želite, no ja sam jako puno radila u teretani i brinula se o sebi, pa ću objaviti nekoliko fotki u bikiniju jer sam ponosna na sebe", napisala je uz fotografije u žutom minijaturnom bikiniju s tangicama koje je objavila na Instagramu.

Lindsey je i u listopadu prošle godine na svojem Instagramu prozvala sve koji su je posramljivali zbog njezina tijela te je tada priznala i kako su je ružni komentari povrijedili.

"Nedavno sam objavila puno fotki u badićima, što je puno strašnije nego što se čini. Čak i kao sportašica ne mogu se obraniti od okrutnih komentara i medijskih napisa o svom tijelu i priznajem da me to često boli. Ja sam normalna osoba i ponekad, kad se pogrbim, trbuh mi nije ravan, na stražnjici imam celulit i ne popunjavam baš najbolje gornji dio svojeg kupaćega", objasnila je.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marijana Mikulić - 4 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Nekad i sad Marijana Mikulić objavila fotku s Jankom Popovićem Volarićem staru 15 godina, pogledajte koliko su se od tada promijenili

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene