Jača od ozljede

Jedna od najljepših sportašica pokazala svoje mišiće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lindsey Vonn oporavlja se od ozljede i priprema se za Zimske olimpijske igre u Soči 2014. godine.

Dvije velike ozljede koljena i nova ljubavna veza s poznatim igračem golfa Tigerom Woodsom obilježili su 2013. godinu američke skijašice Lindsey Vonn.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima novog dečka Bivša ga zaboravila: 'Krenula sam dalje i dobro se osjećam!'

Svima objavila da je u vezi sa slavnim preljubnikom: 'Sretna sam!'

Osvajačica malog i velikog kristalnog globusa u spustu počela je trenirati i brzo se oporavlja nakon što je prije dva tjedna ponovno ozljedila koljeno. Odmah nakon ozljede, koja se dogodila 19. studenog na planini  Copper, Lindsay je napisala status na svom Facebook profilu i zahvalila se fanovima na brizi.

'Bilo mi je jako teško ostati pozitivna, ali vaše poruke podrške su mi mnogo pomogle. Počinjem odmah s rehabilitacijom i treninzima', napisala je Vonn

Par dana nakon, na Instagramu je objavila fotke s treninga uz opis: 'Working hard in therapy today. Making progress!'

Dio fotografija s njezinog treninga, tjedan dana prije druge ozljede koljena, objavio je američki časopis Red Bulletin, na kojima je Lindsey pokazala svoje mišiće u punom sjaju. Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Samo nakon tjedan dana žestokih treninga, Lindsey je ponovno bila na skijaškoj stazi u Coloradu, a svoj 'selfie' objavila je na Facebooku. Svojim fanovima Vonn je poručila:

'Veoma sam zahvalna za sve što mi se dogodilo u ovoj godini (na obitelji, mojim prijateljima, fanovima), ali u ovom trenutku najviše me veseli to što sam na planini i radim ono što volim-skijam!'

Za američke medije izjavila je da joj se ne sviđa baš svijet u kakvom živi njezin dečkoTiger Woods.

'Nije crveni tepih za mene. Svo to fotografiranje i fina odjeća, to jednostavno nisam ja. Moj stvarni svijet, moj stvarni život, moj dom je skijalište', dodaje Lindsey.

Iako je propustila utrku koja je održala ovog vikenda u Beaver Creeku, Lindsay kaže kako je odlučila još pripaziti na svoje koljeno i biti potpuno spremna za Zimske olimpijske igre u Soči 2014. godine. Sretno Lindsay!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene