Nova generacija ljepotica

Mame su žarile i palile, a ovo su njihove nasljednice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojne slavne majke ponosne su na svoje kćeri koje su naslijedile 'dobre gene'.

Mnoga djeca slavnih nastavila su putem svojih roditelja. Neki su postali slavni glumci, neki slavni glazbenici, a neki su jednostavno lijepi. Brojne slavne majke ponosne su na svoje kćeri koje su naslijedile 'dobre gene'.

Pogledaj i ovo Reese Witherspoon - 3 U izlasku s mamom Svi već znaju da je kći njezina živa kopija, a evo kako izgleda sin ove voljene holivudske glumice!

Ava Phillippe kćer je slavnog glumačkog para Reese Witherspoon i njezinog bišeg muža Ryana Phillippea. Mala je slatkica ista svoja majka, a i jednu i drugu krasi plava kosa i blistav osmijeh. No, vide se i geni jednako zgodnog oca. Ava je prije nekoliko mjeseci navršila 16 godina, a njezina je majka na Instagramu objavila dirljivu poruku.

'Moja djevojčica danas je navršila 16 godina. Blagoslovljena sam divnim, strastvenim, briljantnim, umjetnički nadarenim i jednostavnom predivnim djetetom zbog kojeg sam svakog dana bolja osoba. Volim te', napisala je Reesee, majka Ave i pet godina mlađeg sina Deacona.

 

Wow! My sweet girl turns 16 today! I am so blessed to have such a kind, compassionate, brilliant, artistic, all-around wonderful daughter who makes me a better person everyday. I you @avaphillippe

A photo posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on


 

 

me and my "straight-shooter"

A photo posted by Ava Phillippe (@avaphillippe) on

 

Jedna od mladih ljepotica je 13-godišnja Kaia Jordan Gerber, kći slavne mame manekenke Cindy Crawford. Mama je nekoć harala modnim pistama, a njezina će kći zasigurno upisati neke nove modne trenutke. Naravno, i Kaia želi biti uspješna manekenka, a Cindy je tu da je savjetuje o svemu što je očekuje na manekenskom putu. O ovoj ćemo mladoj ljepotici zasigurno pisati još puno puta. 

 

 

I'm glad she's still my little girl sometimes. Frozen hot chocolate at @serendipity3nyc!

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Jeans vs. Genes

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Ireland Baldwin kći je glumca Aleca Baldwina i Kim Basinger. Iako nalikuje na oca, mnogi zaključuju da je 20-godišnjakinja ljepotu naslijedila od majke. Pažnju privlači provokativnim fotografijama na Instagramu, a budući da je kći jedne od najljepših žena svijeta i sama se bacila u manekenske vode. Nedavno je svijetu objavila da je u vezi s repericom Angel Haze.

 

WHAT ARE YOU

A photo posted by Ireland Basinger-Baldwin (@ireland.basinger.baldwin) on

Lily-Rose Melody Depp još je jedna kći slavnog para. Johnny Depp i Vanessa Paradis njezini su roditelji, a mlada ljepotica bacila se u manekenske vode – sa svojih je 16 godina postala lice slavne marke Chanel.

 

Demoiselle privé #mademoiselleprive @chanelofficial

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Maya Hawke kći je glumca Ethana Hawkea i Ume Thurman, a mladoj ljepotici mnogi predviđaju svjetsku slavu. Osim nje, bivši par ima i 12-godišnjeg sina Levona Roana. O njoj su se svi raspisali nakon što je zablistala na modnom događaju dizajneta Zaca Posena, a svjetski mediji pratit će njezinu karijeru pod budnim okom.


 

 

 

 

#CFDAAwards with #mayathurmanhawke

A photo posted by @zacposen on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene