Krenuo dalje

Bivša ga je javno ponizila prevarom sa ženom, a on slomljeno srce liječi u zagrljaju mlade plavuše

Liam Hemsworth i Madison Brown (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Madison Brown (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Madison Brown (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Madison Brown (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Madison Brown (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Madison Brown (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Maddison Brown (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Maddison Brown (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Maddison Brown (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) +0 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Galerija

Liam Hemsworth snimljen je u New Yorku kako se ljubi s Maddison Brown.

Glumica i pjevačica Miley Cyrus šokirala je javnost prije nekoliko mjeseci viješću da se razvodi od glumca Liama Hemswortha, i to zbog blogerice Kaitlynn Carter. S njom je u vezi bila dva mjeseca, a sad već ljubi glazbenika Codyja Simpsona.

Pogledaj i ovo showbuzz Pomutnja oko prstena Zaručena je ili ipak nije? Teen zvijezda se oglasila!

Sve to vrijeme Liam se oporavljao od prekida i družio isključivo s članovima obitelji, barem je tako bilo dosad, no čini se da je zgodni 29-godišnji glumac utjehu pronašao u 7 godina mlađoj kolegici Maddison Brown.

To najbolje dokazuju njihove zajedničke fotke iz večernjeg izlaska na kojima se strastveno izmjenjuju poljupce i nježnosti na ulicama New Yorka.

Liam već dugo nije viđen nasmiješen i sretan u javnosti, pa su fotke na kojima se veselo smije i ljubi s Maddison pravo osvježenje. Čini se da je ipak uspio izliječiti slomljeno srce. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +5 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Redovito posjećuje kirurga, no svi se slažu da nikad nije bila zgodnija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene