Seks, droga i nevjera

Turbulentnu vezu okrunili brakom koji se neslavno raspao nakon 7 mjeseci, a sada znamo i zašto

Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Obitelj Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +4 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Galerija

Ovih dana svi bruje o skandaloznom razvodu Liama Hemswortha i Miley Cyrus, a glumac je otkrio i razlog zbog kojeg je odlučio ostaviti svoju dugogodišnju ljubav.

Liam Hemsworth i Miley Cyrus već niz godina intrigiraju javnost svojim odnosom. Bili su nerazdvojni, a onda je pjevačica imala želju seksualno eksperimentirati što je dovelo do prekida. Potom su se opet mirili pa raskidali, a prije samo sedam mjeseci napokon su stupili u brak i oduševili svijet svojim fotkama s vjenčanja. 

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Kaitlyn Carter (Foto: Profimedia) Otvorila dušu Ogorčena pjevačica oglasila se o razvodu nakon 8 mjeseci braka: "Samo jednu stvar ne mogu prihvatiti"

Intimna ceremonija za najbliže prijatelje i obitelj, zaljubljeni golupčići koji su se ljubili pred svima te zimski romantični ugođaj ničime nisu odavali da stvarni zapravo nisu tako bajne. 

Sada je Liam i službeno podnio zahtjev za razvod od tri godine mlađe Miley, a kao razlog kraja te ljubavne priče naveo je "nepomirljive razlike". Tradicionalan je to argument poznatih i slavnih koji se koristi kako bi se prikrili veliki raskoli u braku. Miley je navodno svime teško pogođena jer nije očekivala da njezino raskalašeno ponašanje toliko smeta Liamu. 

Sad već bivši bračni par prije vjenčanja je potpisao predbračni ugovor pa neće dijeliti nikakvu imovinu, a nijedno od njih nije tražilo bilo kakav oblik alimentacije. Kako nemaju zajedničke djece, razvod će brzo biti finaliziran.

Za brakorazvodnu parnicu angažirao je Lauru Wasser, koja se specijalizirala za razvode slavnih. Laura je vodila neke od najpoznatijih brakorazvodnih parnica u svijetu Hollywooda. 

Dan prije nego što su potvrdili da se razvode, Miley je snimljena kako se ljubi s Kaitlynn Carter, bivšom djevojkom Brodyja Jennera. U medijima su se nakon toga našle optužbe za nevjeru, zlouporabu droga i nekontrolirano tulumarenje.

S druge strane, izvori bliski Miley rekli da je ona pokušavala spasiti brak, ali nije mogla prijeći preko njegovog alkoholizma i korištenja droga.

Liamovi prijatelji uzvratili su udarac te odbacili te optužbe i tvrdili da je jedini razlog braka njena nevjera. U međuvremenu je ona objavila pjesmu u kojoj govori o ovisnosti svog muža o viskiju i pilulama.

Liam je maštao o mirnom životu sa suprugom, dok se ona više zanimala za tulumarenje. Navodno je pred sami kraj Miley stvarno pokušala spasiti njihov brak, no umiješala se Liamova obitelj koja ga je nagovorila da to ne pristane i time je stvar bila osuđena na propast. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maxi Lopez (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) +4 Wanda Nara (Foto: Instagram) Celebrity Godinama je bio meta podsmijeha jer su ga žena i prijatelj izdali, a sada je konačno krenuo dalje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene