Obiteljska drama

Lepa Brena svjedočit će protiv Miroslava Ilića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena stat će u obranu svoje prijateljice , Mirjane Antonović koja želi dokazati da je otac njezinog sina poznati pjevač Miroslav Ilić.

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji uvučena je u sudsku dramu svoje prijateljice, Mirjane Antonović. Naime, Antonović je bivša ljubavnica srpskog pjevača Miroslava Ilića, koja nakon DNK analize u SAD-u s uzorkom koji je ukrala Iliću, planira napraviti i analizu u Srbiju kako bi dokazala da je Ilić otac njezinog sina Devona.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Mirjana je ispričala prijateljima da ako Miroslav odbije napraviti DNK analizu, ona će ići na sud te pozvati sve svjedoke koji će joj pomoći u traženju pravde. Jedna od tih svjedoka trebala bi biti i Lepa Brena, s kojom je Ilić upravo zbog toga zaratio. 'Mirjana zna da u svakom trenutku može očekivati pomoć Lepe Brene. Kada dođe do suđenja, ona će svjedočiti u Devonovu i Mirjaninu korist. Tamo će ispričati sve što zna o odnosu svog kolege i prijateljice. Odlučni su dokazati da su rezultati iz Amerike, koji su pokazali da je Miroslav Devonov otac 99.9 posto, pravi', izjavila je Mirjanina prijateljica.

Miroslav Ilić nije želio komentirati te navode, ali je njegova supruga Gordana rekla da je za nju i njezinu obitelj Lepa Brena zrak. 'To stvorenje uopće neću komentirati. Ona je za mene zrak. Ne zanima me ni je li ta Brena sudjelovala u tajnom prikupljanju DNK moga muža', kazala je Gordana Ilić za srpski Alo.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene