Život DiCapria

Scena kao iz filma: Ljepotice na Leovoj jahti odbacile grudnjake

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U filmu 'Veliki Gatsby' uživa u društvu ljepotica i beskrajnoj raskoši, a izgleda kako ništa drugačiji nije život Leonarda DiCapria u stvarnosti!

Leonardo DiCaprio svakako je jedna od najvećih zvijezda na filmskom festivalu u Cannesu. Zlatni dečko Hollywooda odlično se zabavlja na Azurnoj obali, a sunčano vrijeme provodi na jahti u dobrom društvu.

Pogledaj i ovo showbuzz Glumica iskreno 'Briznula sam u plač kad sam čula vijest, svi su mislili da sam prolupala'

>> Za Leonardom DiCaprijem su uzdisale žene u Cannesu!

DiCaprio je poznat po svojoj slabosti prema lijepim djevojkama, a sve djevojke s kojima je bio bile su ili jesu modeli. I dok 'Veliki Gatsby' radi raskošne zabave kako bi zadobio pažnju djevojke koju voli, Leo u stvarnosti uživa u mnogobrojnim društvu ljepotica – dapače, to je njegova svakodnevnica.

Masa mladih i atraktivnih djevojkama ukrcalo se na jahtu 38-godišnjeg plajboja, a nakon što je održana premijera 'Velikog Gatsbya' na otvorenju Cannesa, Leonardo je sve slobodno vrijeme imao na uživanje.

DiCaprio je jahtu 'Lionheart' na raspolaganje dobio od Sir Phillip Greena, vlasnika Top Shopa. Luksuzna jahta se procjenjuje se na 37 milijuna dolara, a mnoge zvijezde poput  Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson i Kate Moss, imale su priliku uživati na istoj jahti.

>> Platio 1,5 milijun dolara da ide u Svemir s Leonardom DiCaprijem

Osim što uživa u jahti, Leonardo će uskoro i u svemir! Ruski milijunaš Vasily Klyukin platio je 1,5 milijuna dolara Virgin Galacticu, a svojem slavnom prijatelju isto je tako platio kartu kako bi mu mogao raditi društvo na jedinstveno svemirsko putovanje. DiCaprio stvarno živi život kao iz filma!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene