Na partyiju

Uhvaćeni! Poljubac potvrdio vezu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac Leonardo DiCaprio imao je više razloga za slavlje, a iako je crvenim tepihom prošetao s mamom, njegova draga ga je čekala na after partiju.

Omiljeni glumac mnogih žena Leonardo DiCaprio napokon je dobio i priznanje sa Zlatnim globusom za glavnu ulogu u filmu 'Vuk s Wall Streeta'.

Pogledaj i ovo Toni Garrn (Foto: Profimedia) Jedva se pokrila Ljepotica je zamalo otkrila mnogo više no što je htjela: DiCaprijevoj bivšoj vjetar skoro ozbiljno pomrsio planove

Poznat po svojim vezama s vizom ljepotica, crvenim tepihom ipak je prošetao s mamom – no zato je proslavio poljupcem sa svojom novom djevojkom Toni Garrn. Naravno, i ona je supermodel. Ljepotica ima 20 godina i model je brenda Victoria's Secret. Zajedno su od ljeta kada su ih paparazzi uočili na jahti na odmoru u Monacu.

Voditeljice Zlatnih Globusa pretjerale komentarima o DiCapriu?

Ljepotica koja je pala na šarm najvećeg hollywoodskog zavodnika

Sada su svoju vezu i potvrdili poljupcem na after partyiju Zlatnih globusa. Sudeći po uspjehu protekle sezone filmova, za 39-godišnjeg  Lea bi mogla biti dobitna i ovogodišnja dodjela Oscara...

A dok ga je njegova mlađahna djevojka čekala na partyiju, sa svojim pratiteljima na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene