Američki Božić

Leona Paraminski u 2016. poželjela bebu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedna od najboljih, ali i najzgodnijih hrvatskih glumica blagdane provodi u Americi. Otkrila nam je kako ovi dani izgledaju u njezinom američkom domu, ali i otkrila kako priželjkuje dodatnog člana obitelji.

Iako daleko od bliskih ljudi, Leona je pronašla način kako blagdane kvalitetno provesti i daleko od domovine. Srećom pa je u Kaliforniji, uz ljubav, griju i visoke temperature.

Pogledaj i ovo Leona Paraminski (FOTO: Instagram) glumica u strahu Pobjegla pred vatrenom stihijom! Leona strepi za dom: "Ne mogu iskazati svoju tugu"

Kako izgleda vaš američki Božić?

Na vrijeme sam završila sa pripremom kolača i krećemo kod prijatelja na večeru. Prošli Božić smo slavili sa američkom obitelji, a ovaj ćemo provesti sa dobrim prijateljima dijelom iz Amerike, dijelom iz Hrvatske. Jako se veselimo.

Put putujem, a žao mi... poznati Hrvati u bijelom svijetu

Po čemu se sve američki Božić razlikuje od hrvatskog? Po čemu se razlikuju prehrambene navike u vrijeme blagdana?

Pa sam Božić se zapravo ne razlikuje po mnogočemu. Meni je Božić uvijek bio vezan uz druženje i vrijeme provedeno u krugu obitelji i prijatelja. Što se tiče hrane nigdje nije tako fino kao naša domaća hrana, pogotovo obiteljski ručak u Hrvatskoj.

Leona Paraminski postaje kolumnistica

Kakva je atmosfera u Santa Barbari? Izlazite li vani, kakav je noćni život?

Sve je već davno okićeno u božićnom duhu i predivno izgleda. Ali daleko je to od pravog zimskog Božića, kad je u Kaliforniji oko 15 do 20 stupnjeva preko dana. Ne izlazim u klubove, ali na večere ili popodnevne koktele sa društvom idemo često.

Leona Paraminski: Kod menadžerice koja je vodila i Jodie Foster

Što ste poželjela sebi i svojoj ljubavi u 2016.?

Zdravlje, bebu i poslovne uspjehe.

Sigurno vam barem malo nedostaje domovina u ovo vrijeme? Kako svladati emocije kada su najbliži daleko, a vrijeme je koje se najčešće obilježava uz obitelj?

Teško, naravno, ali nastojimo biti sa ljudima koji su nam ovdje zbilja dragi pa da provedemo što ljepše ovo blagdansko vrijeme. Naravno nije isto. Volim kuhati i volim imati punu kuću ljudi. To me veseli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene