Tajna ovisnost

Nije bilo utjehe: 'Potpuno je izgubila razum, vrištala je i plakala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cory Monteith, zvijezda hit serije 'Glee' preminuo je prošle subote, od posljedica kombinacije heroina i alkohola.

Tužna je to vijest koja je Hollywood zavila u crno, jer su mnogi bili šokirani tajnom ovisnošću 31-godišnjeg Coryja Monteitha.

Pogledaj i ovo Lea Michelle i Cory Monteith I dalje ga spominju Tragična smrt mladog glumca šokirala je javnost: Imao je samo 31 godinu, kolege se teško mire s odlaskom

Naravno, vijest o njegovoj smrti najteže je pogodila njegove najbliže, a Coryjev prijatelj je za US Weekly ispričao kako je priopćena vijest njegovoj djevojci, 26-godišnjoj Lei Michele, ali i da ona nije imala pojma kako se Cory opet počeo drogirati.

>> Oglasila se prvi put nakon tragične smrti dečka

Navodno je primila poziv 13. srpnja oko 22 sata, dok ju je osoba s druge strane pokušavala obavijestiti o tragičnom događaju, kako ne bi sve saznala iz medija.

'Lea je tada potpuno izgubila razum. Vrištala je i plakala do tri sata ujutro. Nije je bilo moguće utješiti, a osjećala se kao da ju je pogodio kamion. Nije znala da se ponovno počeo drogirati. Smjestila se kod prijateljice, jer sada ne može biti sama', piše Us Weekly.

Ipak, nakon što je skupila snage putem svog glasnogovornika je poručila fanovima: 'Lea je jako zahvalna na svih porukama ljubavi i potpore koju dobiva od obitelji, prijatelji i obožavatelja. Otkako je Cory preminuo, Lea dane provodi s njegovom obitelji, velika su podrška jedno drugima.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene