''možete se prijaviti!''

Lana Jurčević osmislila neodoljivu ponudu za svoje fanove: ''100 eura onom tko pogodi s kim ja to imam!''

Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 4 +16 Lana Jurčević - 2 Galerija

U Special Happy Showu gostovala je pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević te se prisjetila svojih početaka, progovorila o povratničkom hitu ''Tipično muški'', koji je u dva tjedna na YouTubeu prikupio gotovo dva milijuna pregleda, o inozemnoj karijeri. Za slušatelje Happy FM-a pripremila je i neodoljivu ponudu – 100 eura za onoga tko pogodi s kim je snimila duet koji bi uskoro mogao ugledati svjetlo dana.

Iako Lana tvrdi da "Tipično muški" nije povratnički singl, priznaje da joj se zaredalo nekoliko godina otkako nije objavila pjesmu, ali na hrvatskom jeziku. Name, tijekom pandemije je objavila dvije pjesme za svjetskog diskografskog giganta Warner Music na engleskom, na što je izuzetno ponosna. Doživjela je veliki uspjeh u internacionalnim vodama, i to samo sa dva singla – plesnim hitom "So Messed Up" te obradom "How Will I Know" pjevačice Whitney Houston.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

"Mogu reći da sam ostvarila svoje najveće snove, ovo je poruka svima da mogu ako nešto zaista žele. Warner Music ima potpisane ugovore s Madonnom, Jennifer Lopez, Dua Lipom. Umjetničko ime mi je La Lana, živim dvostruki život", našalila se Lana, jer nije uobičajeno imati dva umjetnička imena na sceni. No bez obzira na sve, zaželjela se svoje, domaće publike.

"Nema ništa ljepše nego svojim ljudima pjevati, na hrvatskom. Što da kažem, 'Tipično muški' ima - 2 milijuna pregleda. Ta je pjesma meni jako dugo bila suđena, dugo me je čekala i dočekala. Grunula je i nevjerojatno je s koliko su je ljubavi ljudi dočekali. Toliko ekstra emocija, napokon to je to, stara Lana, čekali smo te. Ma predivni su komentari, malo sam i zacmoljila kad sam ih čitala", priznala je.

Na pitanje voditelja Elvisa Mehičića možemo li očekivati neki duet uskoro, Lana je slušateljima Happy FM-a otkrila kako već nešto ima spremno, a njima prepustila mašti na volju i zauzvrat ponudila neodoljivu nagradu. Poručila je i da ne postoji netko s kim ne bi snimila duet.

"Postoji jedna pjesma koja nikada nije izašla, to bi bilo tako lijepo da jednom izađe. Dam 100 eura onome tko pogodi s kim ja to imam pjesmu, duet koji nije objavljen. Možete se prijaviti preko Happyja. To je verzija moje pjesme koja već postoji, ali riječ je o neočekivanoj kombinaciji suradnje! Ja sam shvatila da u životu prihvaćaš stvari koje ne bi prihvatio na prvu, baš treba ići kontra i može biti genijalan spoj. Tko bi rekao za Rihannu i Paula McCartneyja da će napraviti spoj", izjavila je.

Otkrila je Lana i da može zamisliti suradnju s ovogodišnjim pobjednicima Dore – Letom 3 i zaželjela im sreću.

"Let 3 je jako specifičan, ne bih ulazila u poruku pjesme, uvijek su bili original. Ostali su vjerni sebi i svoji su, neka, super, sretno!", poručila im je.

Nije isključila ni mogućnost da se i sama prijavi na Doru.

"To je jedan paket stresa s kojim se moraš nositi. Ja imam svoje koncerte i nastupe, pa si postavim pitanje treba li mi to, ali postoji mala nemirna bubica za Doru. Imam pjesmu spremljenu pod Dora, nikad ne znaš", zaključila je Lana.

Osim u glazbenim, Lana uspješno pliva i u poduzetničkim vodama sa svojim kozmetičkim brendom. Podrška u svemu, ali i poslovni partner koji se brine o financijama joj je dečko Filip Kratofil.

Mene nije lako trpjeti, on je čovjek koji me kad sam najnervoznija uspije nasmijati, momentalno me resetira. Ne bi bio moj da je tipičan muškarac, kao što kaže pjesma, s obzirom na to da je moj, mora biti posebna edicija. Sad će biti šest godina kako smo zajedno.

Ipak, planove u uplovljavanju u bračne vode ili majčinstvo nije otkrila.

E, to je tipično narodski, nemam odgovor na to pitanje. Nikad nisam bila od onih curica koja je sanjala da se uda, uvijek sam razmišljala da sve moram sama, pa ako dođe princ, naći ćemo mjesta za njega... Voljela bih biti majka, mislim da takve stvari dođu u pravom trenutku. To je osjetljiva tema za žene, osim ako baš žele dobiti bebu kao mlade, no ja sam uvijek željela prvo posložiti život.

Iako se rado prisjeća svojih početaka, zadovoljna je svime što je postigla u životu, a najbolje se osjeća upravo sada.

Bilo je gadnih krpica na početku, ali nisam ja netko tko se baš bavi stajlinzima, nije mi to najvažnije na svijetu, ali bilo je tu svega... To su mi najdraže slike, te treš. Danas u Lani živi raznolika žena, ali sigurno netko tko se puno bolje osjeća u svojoj koži. Znam što želim, sviđa mi se ova zrelost, razumnija sam i mudrija. Ne bih se vratila 10, 15 godina unatrag, ne znaš ništa ni o čemu. Sada i previše toga znam, ali je ljepše biti u ovoj koži.

Smatra kako tajne za uspjeh nema i da uglavnom svatko bira svoj put.

"Čovjek snagom svoje volje sve može, no moraš stalno provocirati i zaslužiti, meni se sve posložilo kako je trebalo, najiskrenije", zaključila je Lana.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene