Nije ni brojio

Umirovljeni košarkaš u krevet je odveo čak 2 tisuće žena: "Bilo ih je previše, bio sam opsjednut seksom"

Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom i Khloe Kardashian (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Profimedia) +0 Lamar Odom (Foto: Profimedia) Galerija

Lamar Odom u vlastitim je memoarima otkrio da je bio ovisan o seksu i da je spavao s 2 tisuće žena.

Umirovljeni američki košarkaš Lamar Odom, svjetskoj javnosti poznat i kao bivši suprug Khloe Kardashian, javno je priznao kako je, navodno, dosad u krevet odveo čak dvije tisuće žena, i to u vlastitim memoarima "From Darkness To Light", koji bi se uskoro trebali naći u prodaji.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

To je prvi put da je 39-godišnji Lamar otvoreno progovorio o vlastitoj ovisnosti o seksu, a osim toga borio se i s ovisnošću o teškim drogama.

"Bio sam opsjednut seksom jako dugo", napisao je Lamar, koji je u braku s Khloe proveo 4 godine prije nego što su se razveli 2013. godine. Brak im je zapravo obilježila njegova ovisnost i česte prevare.

"Bilo je previše striptizeta da bih ih prebrojao. Nije to bilo ništa važno, često sam im plaćao za usluge", priznao je Lamar.

Progovorio je i o bračnoj nevjeri zbog koje danas navodno žali, a u jednoj ga je takvoj situaciji uhvatila sama Khloe.

"Bio sam šokiran i posramljen. Poželio sam da se to nikad nije dogodilo. Htio sam to sakriti. Ali taj bolestni grijeh bilo je preteško sakriti. Imao sam problem", zaključio je u intervjuu za People.

Ovisnosti su ovog bivšeg košarkaša gotovo koštale života, nakon što se predozirao u jednom hotelu u Las Vegasu i gotovo umro.

"To je bio poziv za buđenje. Nisam smio dopustiti da se to ponovi", izjavio je.

Danas više ne konzumira teške droge, ali priznaje da se ipak još bori s nekim demonima u sebi.

Izvori bliski Lamaru još su prije godinu dana tvrdili da će u knjizi biti otkriveno jako puno dosad dobro čuvanih tajni obitelji Kardashian, poput droge, operacija i tajnih rastanaka Kim i Kanyea Westa.

"Lamar će u knjigu uključiti nikad objavljene tajne o varanju, seksu i drogama, alkoholu, tabletama, kokainu. Nema više što izgubiti", otkrio je tada njegov prijatelj.

Sve to stavilo je klan Kardashian na velike muke jer ni sami nisu sigurni koja će se to poglavlja njihovih zanimljivih života naći u još zanimljivoj Lamarovoj knjizi. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Danijela Martinović (Foto: Screenshot) Maja Blagdan (Foto: IN Magazin) Sanja Doležal (Foto: IN Magazin) +4 Tomislav Krizmanić (Foto: IN Magazin) inMagazin Skandal ''Marije Magdalene'' prije točno 20 godina u Izraelu i Danijelino skidanje na pozornici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene