Nova sreća!

Otkriven identitet misterioznog muškarca kojeg je pjevačica strastveno ljubila u golišavom izdanju

Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Instagram) +0 Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gaga ljubi informatičkog genija Michaela Polanskog.

Nakon što su paparazzi uhvatili Lady Gagu kako razmjenjuje nježnosti i poljupce na terasi svog doma s nepoznatim čovjekom, svjetski su se mediji raspisali o tom novom, misterioznom muškarcu u njezinu životu, a sada je otkriven i njegov identitet.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP "jači nego moj!" Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

Page Six prenosi da je riječ o Michaelu Polanskom, koji je diplomirao na Harvardu, i bivšem investitoru koji radi kao izvršni direktor poduzeća Parker Group, koje je u vlasništvu jednog od osnivača Facebooka Seana Parkera.

Gaga, koja je prošle godine raskinula zaruke s Christianom Carinom, s Polanskym je prvi put u javnosti viđena u Las Vegasu, a navodno su se upoznali u Los Angelesu na proslavi Parkerova rođendana.

"Michael je stvarno jako pametan dečko, jako ozbiljan dečko. Ljudi pričaju da ih je upoznao Sean Parker u svom domu, a bili su zajedno na ručkovima i drugim događanjima. Sean je povodom svog rođendan organizirao zabavu u svom domu u Los Angelesu u prosincu, a Gaga i Michael bili su tamo", izjavio je neimenovani izvor za Page Six.

Prema profilu na LinkedInu, nakon što je radio u nekoliko startup firmi, pridružio se Parkerovoj fondaciji prije deset godina, a sada je izvršni direktor. Uz to radi kao član odbora Parkerova Institura za imunoterapiju raka, ostvaruje suradnje istraživača, neprofitnih organizacija i industrije kojima je cilj otkrivanje novih lijekova za teške bolesti.

Inače, Lady Gagu su tijekom prošlog ljeta povezivali s inženjerom zvuka Danom Hortonom, ali ona je ujesen sama potvrdila da je slobodna. Prije Christiana Carina bila je zaručena za glumca Taylora Kinneyja, s kojim je bila pet godina, a prekinuli su 2016. godine.

Naravno, ne smijemo ne spomenuti ni navodnu aferu s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim je snimila film "Zvijezda je rođena", a koju su oboje negirali i tvrdili da među njima ne postoji ništa više od prijateljstva. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene