Buran život

Usponi i padovi omiljene džepne Venere: Preboljela je rak dojke i smrt velike ljubavi, a zlatne vruće hlačice obilježile su joj karijeru

Kylie Minogue (Foto: Profimedia) Kylie Minogue (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Minogue (Foto: Profimedia) Kylie Minogue (Foto: Profimedia) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) +0 Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Galerija

Kylie Minogue, jedna od najuspješnijih australskih zvijezda, danas slavi 50. rođendan

Kylie Minogue jedna je od najomiljenijih i najuspješnijih australskih zvijezda, a danas slavi 50. rođendan.

Pogledaj i ovo Kylie Minogue, Jason Donovan Ponovno skupa Ostavila ga je zbog muškarca kojeg nije prežalila ni nakon njegove smrti, a život ih sad opet spaja

Pjevačica je to koja se proslavila ulogom Charlene Robinson u seriji "Neighbours". Serija je osim u Australiji, privukla pažnju publike i diljem svijeta, a osim o njezinoj ulozi, publika je raspravljala i o vezi s kolegom Jasonom Donovanom.

U to vrijeme bili su toliko popularni da je epizodu u kojoj su se njihovi likovi vjenčali u seriji pratilo više od 20 milijuna gledatelja, a i danas se to naziva jednim od najromantičnijih televizijskih trenutaka. Osim što su zajedno glumili te i u stvarnosti bili zajedno, skupa su snimili i pjesmu ''Especially For You''.

Godine 1988. Kylie je osvojila i Gold Lodgie, australsku prestižnu nagradu za najdražu osobu na televiziji. Kylie se tako nakon glumačke, bacila u ostvarivanje glazbene karijere. Te iste godine njezin prvi album nazvan po njoj u Engleskoj je bio najprodavaniji, a hitovi ''I Should Be So Lucky'' i ''The Loco-Motion'' harali su glazbenim top-ljestvicama.

Tu je započeo i njezin proboj na američko tržište. S dolaskom devedesetih promijenila je imidž i počela isticati svoju erotsku stranu. Tada je izdala i svoj treći album 'Rhythm Of Love'. Kako je i taj album postigao veliki uspjeh, nastavila je s radom na novim pjesamama. Krajem devedesetih njezini veći uspjesi su izostali, no početkom 2000. opet je sve osvojila pjesmom ''Spinning Around".

Zlatne hlačice iz spota za spomenuti singl postale su pravi hit. Samo godinu kasnije uslijedio je megahit "Can't Get You Out Of My Head", a onda je, nažalost, ubrzo zbog zdravstvenih problema morala stati na loptu.

Rak dojke

Godine 2005. Kylie Minogue dijagnosticiran je rak dojke, i to usred njezine turneje "Showgirl: The Greatest Hits Tour". Tada je karijeru ostavila po strani, podvrgnula se operaciji i kemoterapiji i sve podredila svom zdravlju. O svojoj bolesti govorila je u javnosti te tako postala inspiracija brojnim ženama diljem svijeta koje su se našle u njezinoj situaciji.

Sve ljubavi

Njezina prva javna veza bila je s već spomenutim kolegom Jasonom Donovanom, a nakon što je prekinula s njim, zaljubila se u frontmena INXS-a Michaela Hutchencea. O njemu je uvijek govorila samo sve najbolje. Naime, bila je to velika ljubav, a par je zajedno bio dvije godine. Njih dvoje bili su jako bliski, i kad nisu bili zajedno, neprestano su se čuli i slali si poruke da se vole. Kylie je Michaela obožavala, ni on nije bio imun na nju, a kad su prekinuli, često se znao šaliti da ju je pokvario. Dok je bila s njim, promijenila je imidž, a njemu se taj preokret jako sviđao. No u jednom trenutku i njihovoj je ljubavi došao kraj.

Prekinuli su preko telefona nakon što je Michael upoznao manekenku Helenu Christensen. Nekoliko godina kasnije za Kylie je uslijedio još veći šok – glazbenik je preminuo 22. studenog 1997. godine. Točnije, počinio je samoubojstvo u hotelskoj sobi u Sydneyju. Imao je samo 37 godina.

Nakon njega pjevačica je kratko ljubila Lennyja Kravitza, a 2003. započela je vezu s francuskim glumcem Olivierom Martinezom. Četiri godine kasnije par je okončao vezu. Od 2008. do 2013. džepna Venera voljela je modela Andresa Velencosoa, ali ni taj odnos nije uspio.

Zadnja veza u kojoj je Kylie bila je ona s britanskim glumcem Joshuom Sasseom za kojeg se čak i zaručila. Zaruke su prekinuli početkom ove godine, a nagađa se da je i do tog raskida došlo zbog preljubničkih afera njezinog partnera.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene