Zabava za pamćenje

Najmlađa milijarderka na svijetu udat će se za oca svog djeteta, odao ju jedan detalj?

Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Getty Images) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Getty Images) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Getty Images) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Getty Images) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +1 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kylie Jenner ovog će vikenda proslaviti 22. rođendan, za koji priprema zabavu za pamćenje, a zbog haljine koju je sa sobom ponijela na put mnogi misle da će i ozakoniti vezu s partnerom Travisom Scottom.

Kylie Jenner priprema se za proslavu 22. rođendana, koji je 10. kolovoza, no nakon najnovijih paparazzo fotografija mnogi su se zapitali sprema li u sklopu rođendanskog tuluma još nešto.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet sve skrivala! Kylie Jenner rodila je drugo dijete, sretnu je vijest neko vrijeme tajila, a onda objavila preslatku fotku!

Naime, članovi njezine obitelji snimljeni su prilikom ulaska u privatni avion u zračnoj luci u Los Angelesu, ali na fotografijama je svima upao u oko dio raskošne bijele haljine koja je također spremljena za put.

Mnogi su zbog viđenog pomislili da će Kylie tijekom ovog vikenda ozakoniti vezu s Travisom Scottom, 28-godišnjim partnerom s kojim ima 18-mjesečnu kćer Stormi.

Kylie je već ranije Travisa nazivala suprugom, a on nju ženom, no glasine o braku nijednom nisu ni demantirali ni potvrdili.

Najmlađa milijarderka i Travis vezu su započeli 2017. godine nakon što je ona okončala kratku vezu s 29-godišnjim reperom Tygom.

No imali se u planu vjenčati ili ne, vikend koji slijedi za ovu će slavnu obitelj zasigurno biti glamurozan s obzirom na to da Kylie rođendan planira proslaviti na luksuznoj jahti Tranquility, čija vrijednost iznosi 250 milijuna dolara, a samo njezin tjedni najam iznosi gotovo osam milijuna kuna.

Kylie su se na putu pridružili još i majka Kris Jenner, njezin partner Corey Gamble te Scott Disick, bivši partner njezine sestre Kourtney i njegova sadašnja partnerica Sofia Richie.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +10 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Celebrity Titulu najljepše žene svijeta stekla je prije 19 godina, a ove fotografije dokazuju da je i dalje opravdava

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene