konačno otkrila!

Stigla prinova! Kylie otkrila sretnu vijest pa uputila ispriku: "Žao mi je što sam vas ostavila"

Kylie Jenner (FOTO: Instagram) Kylie Jenner (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (FOTO: Instagram) Kylie Jenner (FOTO: Instagram) +0 Kendall Jenner (Foto: Getty) Galerija

Kylie Jenner na svijet je donijela djevojčicu. Prinovom se pohvalila na svom Twittetru.

Američka reality zvijezda Kylie Jenner rodila je kćer i ispričala se obožavateljima što nije ranije potvrdila da je trudna.

Pogledaj i ovo Taylor Swift "S Timotheejem?!" Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Jenner je u nedjelju objavila da su ona i njezin partner reper Travis Scott dobili kćer u četvrtak i postavila je video sebe i kćeri u bolnici na Twitteru. Ime kćeri nije objavljeno.

"Žao mi je što sam vas ostavila u neznanju", napisala je Jenner. "Znam da ste navikli da s vama sve dijelim. Moja je trudnoća nešto što nisam htjela podijeliti sa svijetom".

Napisala je da je odlučila da to bude tajna tako da se može pripremiti "na najpozitivniji i najzdraviji način na koji to znam bez stresa" dodajući da je trudnoća bila "prelijepa" i osnažila ju je.

Prošlog je mjeseca njezina polusestra Kim Kardashian sa suprugom Kanyeom Westom dobila treće dijete, kćerku nazvanu Chicago koju je rodila majka-surogat. Druga polusestra Khloe Kardashian potvrdila je u prosincu da očekuje dijete. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene