Nema popularnije od nje

Nakon objavljivanja kontroverzne fotografije, bogatašicu punu plastike optužili za loše fotošopiranje

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) +2 Kylie Jenner (Foto: Getty) Galerija

Za Kylie Jenner od prvog se dana zna da je izgled "brusila" i kod plastičnog kirurga.

Najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner trenutno se s prijateljicama odmara na egzotičnom otočju Turks i Caicos.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva je ovo promjena! Svi se slažu da je njezina transformacija jedna od najvećih! Ovo je njezin put od sramežljive tinejdžerice do seksi žene s oblinama

Upravo je ona bila ta koja je djevojke počastila luksuznim putovanjem, a pogađate, njihove društvene profile preplavile su golišave fotografije koje izazivaju itekakvu pažnju javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ipak, Kylie je s više od 140 milijuna obožavatelja samo na Instagramu najpopularnija članica ove ženske skupine, pa ne čudi kako su njezine fotografije i najpopularnije. Posebnu pažnju privukla je ona na kojoj pozira potpuno gola, samo s velikim slamnatim šeširom na glavi, a onda su krenule brojne optužbe javnosti zbog fotošopiranja bajkovitih fotografija.

Iako nije tajna kako se cijela reality obitelj Kardashian-Jenner obožava uljepšavati u raznim aplikacijama, kao i ostale slavne dame, nekako se uvijek nađu oni koji jednostavno moraju stalno iz početka ukazivati kako je netko slavan koristio fotošop.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Posebno su se na "piku" našle dvije Kylieine fotografije s bliskom prijateljicom Anastasijom Karanikolaou na kojoj obje poziraju u plavim haljinama. "Sljedeći put kad budeš fotošopirala fotografije, pobrini se da ne sjediš nigdje blizu jastuka s prugama", poručili su joj obožavatelji koji su uočili neobične krivulje na jastucima koji su se nalazili na sofi na kojoj sjede djevojke.

Na drugoj cure poziraju ispred luksuzne vile u kojoj su odsjele, a njihove obline izgledaju identično. Naime, i 22-godišnja Anastasia navodno je obline "postigla" kod estetskog kirurga, iako niti približno kao Kylie koja je u potpunosti transformirala lice i izgled pod nožem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

"Promoviraš nerealni izgled tijela koje si stvorila odlazeći pod nož", "Je li teretana novi naziv za odlazak u bolnicu?", "Djevojke, ne trebate ići u teretanu, jer ova su tijela kupljena i plaćena", "Nekad je bila tanka poput olovke, a sada promovira obline. Voljela bih da sam i ja tako bogata", poručio joj je dio javnosti u komentarima ispod fotografija koje je objavila sa ženskog putovanja.

"Previše je plastike ovdje, spasite planetu", još je jedan u nizu ružnih komentara upućenih na račun najmlađe milijarderke koju se optužuje i kako je loš uzor djevojkama i ženama diljem svijeta, unatoč činjenici da joj se dive milijuni istih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Zanimljivo, 21-godišnja bogatašica dosad je priznala samo stavljanje filera u usne zbog kojih je dugo vukla komplekse, no nije htjela priznati niti jednu drugu operaciju, što je doista smiješno. O odlascima estetskom kirurgu šuti i njezina plavokosa ptijateljica, no ona nije ni u pola toliko zanimljiva javnosti kao Kylie.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Paul Walker (Foto: AFP) Paul Walker (Foto: AFP) +2 Paul Walker (Foto: AFP) Celebrity Djevojčica čiji je slavni tata poginuo u stravičnoj nesreći danas gradi karijeru modela
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene