opa!

Kristini Mandarini zasmetala golišava fotka Lidije Bačić pa ju je javno prozvala da ju kopira: "Još jedna u moru"

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Kristina Penava na Instagramu je optužila Lidiju Bačić da kopira njezine fotografije.

Nakon što se u kratkom roku proslavila kao prodavačica mandarina i natjecateljica u showu Nove TV "Farma More i Maslina", 22-godišnja Kristina Penava na Instagramu je stekla brojne pratitelje s kojima najčešće dijeli svoje golišave fotografije.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 2 Kako vam zvuči? Poslušajte kako zvuči pjesma koju je Lidija Bačić posvetila Hajduku i Dalmaciji: "Imala sam potrebu ovo snimiti..."

No sada se na društvenoj mreži odlučila obračunati s još jednom poznatom Hrvaticom koju je optužila da ju kopira. Kristina je u svojim Instagram storyjima podijelila fotografiju Lidije Bačić na kojoj pjevačica pozira okrenuta bočno od kamere i vidi joj se dio grudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Još kao dijete sam voljela treger hlače. Imale su puno džepova da u njih stanu: žvakaće, praćka, ključ, sličice, pez, franje, jabuka... I puno snova", napisala je Lile pored fotke koju je podijelila na svojem Instagramu.

"Još jedna u moru kopija!" poručila joj je Mandarina te je dodala: "Kada već kopirate moje slike, budite malo kreativnije i izvadite to na svoj način!"

Kristina je nedavno na društvenoj mreži podijelila fotografiju na kojoj je zauzela sličnu pozu, ali se ona fotkala u toplesu.

Nije poznato je li Bačić reagirala na njezine prozivke, no o svemu se još nije oglašavala na svojem Instagramu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene