Posebno zbog jednog detalja

Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

Maja Šuput Maja Šuput In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput je u svojim Instagram Storyjima objavila fotografiju na kojoj leži u krevetu sa sinom Bloomom u naručju.

Pjevačica Maja Šuput ne krije koliko uživa u novoj ulozi majke i gotovo svakodnevno na svojem Instagramu bilježi posebne trenutke sa svojim sinčićem Bloomom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ništa ne prepušta slučaju Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

A nakon što je na društvenoj mreži podijelila prvu fotografiju na kojoj ona i suprug Nenad Tatarinov zajedno poziraju sa svojim novorođenčetom, u Storyjima je podijelila još jednu fotku s istog snimanja na kojoj su ona i sin sami.

Na crno-bijeloj fotografiji pjevačica pozira u spavaćici u krevetu i sina drži u naručju, a u fokusu su opet njegova malena stopala kojima je nedavno rastopila svoje pratitelje na društvenoj mreži.

A iako mnogi s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu novu fotku sa sinom, bilo je i onih koji su je kritizirali zbog pretjeranog uređivanja, no u Majinu je obranu stala Ella Dvornik, koja se s njezinim hejterima oštro obračunala na Facebooku.

Podsjetimo, pjevačica je sina rodila carskim rezom 17. ožujka u Petrovoj bolnici u Zagrebu i to joj je prvo dijete, a ime Bloom je odabrala jer, između ostalog, znači zdravlje, energiju i naočitost.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene