Znala je kako joj je

Otkriveno što je Camilla učinila kada je bilo jasno da će Meghan Markle postati dio kraljevske obitelji, ali i kako je bivša glumica na to reagirala!

Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Meghan Markle Camilla Parker Bowles, princ George, Kate Middleton Princeza Charlotte, princ George, Kate Middleton, Camilla Parker Bowles, Sophie Wessex Prinčevi William i Harry, Kate Middleton, Meghan Markle - 2 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton, Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +14 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Nova kraljica supruga Camilla na početku je htjela pomoći Meghan Markle, ni nju kraljevska obitelj nije prihvaćala.

Nova kraljica supruga Camilla dobro zna kakav je osjećaj kad te kraljevska obitelj ne prihvaća, a da isto ne proživljava Meghan Markle, njena svekrva htjela joj je pomoći sa svojim savjetima.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Nova biografija kraljice supruge Camille, koju je napisala Angela Levin, tvrdi da je tadašnja vojvotkinja od Cornwalla organizirala ručkove s Meghan i dala sve od sebe da joj poželi dobrodošlicu u obitelj, ali njezine savjete Meghan baš i nije slušala.

Izvadak iz knjige ''Camilla, Duchess of Cornwall: A Royal Survivor'', kaže da je Camilla željela pomoći Meghan na početku njezine veze s Harryjem nakon što se i sama borila da bude prihvaćena od strane kraljevske obitelji i pružila joj je toplu dobrodošlicu kad je Meghan stigla u London.

U pokušaju da pomogne vojvotkinji od Sussexa, kraljica supruga savjetovala ju je kako se nositi s pritiskom javnosti i nadzorom s kojim bi se suočila kao starija članica kraljevske obitelji.

Levin je u knjizi citirala neimenovani izvor koji joj je tada rekao: ''Ne želi vidjeti da se itko bori i sviđa joj se Meghan.''

Unatoč Camillinim naporima, Levin tvrdi da je vojvotkinji to bilo dosadno i više je voljela ići svojim putem u pronalaženju svoje uloge u kraljevskoj obitelji.

Camilla je Meghan i svoju prijateljicu kasnije čak pozvala i na ručak, a Meghan je to opisala kao jako lijepu gestu.

Ipak, čini se da Camilla nije uspjela kliknuti s Meghan, ali Meghan nije pokušala naći utjehu ni u ostalim članovima obitelji pa je cijela situacija eskalirala odlaskom Meghan i Harryja iz Velike Britanije.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Žanamari Perčić Nives Celzijus Nives Celzijus +23 Nives Celzijus Celebrity Nives u badiću s opasnim izrezom otkrila tetovažu na intimnom mjestu i zaintrigirala pratitelje: "Što piše?"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +27 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić objavila golišavu fotku bez filtera i fotošopa, nabacila pozu među palmama pa poručila: "Divlja i slobodna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene