Malo se opustila!

VIDEO: Vesela Kolinda u Saloonu pjevala Dinamove himne, pogledajte snimke s privatne zabave!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Mislav Bago razgovarao je s Kolindom Grabar Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec - 1 Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović bila je na zabavi nakon promocije knjige "Zeko - biografija Velimira Zajeca" u jednom zagrebačkom klubu, u kojem je s ostalim uzvanicima pjevala domaće hitove.

U zagrebačkom kazalištu Komedija u ponedjeljak je održana svečana promocija biografije slavnog nogometaša Velimira Zajeca "Zeke", autora Sanjina Španovića, na kojoj se pojavila i bivša predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Nakon svečanosti zabava se nastavila u obližnjem klubu, u kojem je uzvanike dočekala torta s likom zvijezde večeri i nogometnom loptom na vrhu, koju je Zajec poklonio Kolindi, a snimke zabave možete pogledati u našem videu!

Tamo su se opustili i uživali u glazbi 80-ih, s naglaskom na pjesme koje slave Dinamo, kao što su "Košulja plava" Novih Fosila i "Marina" Prljavog Kazališta, koje su svi pjevali uglas.

Kako doznaje Jutarnji, Kolinda je znala svaku pjesmu, a zabava se nastavila do sitnih sati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene