tužno...

Kolege se opraštaju: Smrt glazbenika koji je preminuo od koronavirusa zavila je domaću estradu u crno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Željko Lapec preminuo je od posljedica koronavirusa, a brojne kolege i prijatelji oprostili su se od njega emotivnim porukama.

Glazbenik Željko Lapec preminuo je u utorak od posljedica koronavirusa u 60. godini života, a domaća javnost ostala je u šoku.

Brojne kolege i prijatelji s estrade oprostili su se od Željka emotivnim objavama na društvenim mrežama.  "Baš sam volio ovog čovjeka", napisao je glazbenik Amir Kazić Leo.

"Jako tužno, suosjećamo s Obitelji Lapec, od djetinjstva smo se poznavali, u istom kvartu smo odrasli, uvijek smo imali muzikantske teme i prepirke... Jako je bio pozitivan i nasmijan u bilo kojoj životnoj situaciji. Počivaj u miru Božjem", napisao je glazbenik Ivan Martić Ivica.

 "Sve teže podnosim bol i tugu. Naravno, nisam jedini, ali nekada sam se mogao nositi s tim ili sam bar znao prikriti i zatomiti taj osjećaj. Imao sam 19 godina kad mi je umrla mama i tada se cijeli moj svijet srušio. No, bio sam mlad, tempo života je bio bez, novi izazovi su bili ispred mene i nisam imao vremena samo tugovati. Zatim su umirali svi iz obitelji, jedan po jedan, ali i to sam shvatio kao nešto što se, eto, moralo dogoditi. Sad kad sam došao u zrele godine,osjećam da više ništa nije isto. Sjećam se kad je umro Boris Dvornik, plakao sam ko ljuta godina. I tako ljudi odlaze, jedan po jedan, znani i neznani, a meni je teško. U zadnjih nekoliko godina 'pokopao' sam jako puno prijatelja. Neki su bili 'obični' prijatelji, a neki glazbenici s kojima sam godinama svirao i dijelio dobro i zlo. Kolege muzičari znaju tko nas je sve napustio u bližoj prošlosti. Uglavnom, bol i tuga svako malo. Ima li kraja ili bar malo predaha? Može li proći bar jedan malo duži period a da nas netko ne napusti? Ovo sve sam napisao ponukan tugom za Željkom. Ma...", istaknuo je glazbenik Žarko Janić na Facebooku.

Željko Lapec 1990. godine osnovao je grupu Amadeus. Snimili su kasetu "Zvijezde padaju", a iduću godinu još jednu "Kud će suza nego oku". Lapec je najveću popularnost stekao 90-ih s hitom "Fajrunt".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Getty Images) +0 Samantha Fox (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Sa 16 se pojavila u toplesu, njezino su ime tetovirali na čelo, a voljela je i muškarce i žene

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene