Usko, uže, najuže

Satenska je haljina gotovo popucala na njoj, a grudi umalo ispale iz dekoltea

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Galerija

Kim Kardashian pojavila se uskoj haljini koja je naglasila njezin dekolte.

Najslavnijoj reality zvijezdi na svijetu, 39-godišnjoj Kim Kardashain ne trebaju dodatne reklame jer ona samu sebe promovira na najbolji mogući način.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Najbolji primjer za to je predstavljanje njezine nove linije donjeg rublja, točnije popularnih skimisica koje pomažu ženama da oblikuju i stanje figuru.

Kako bi pokazala njihovu učinkovitost, Kim je uskočila u ultrausku satensku haljinu u kojoj je jedva radila sitne korake i koja je djelovala kao da će popucati po šavovima. A uz to se činilo kako će joj grudi svakog trena ispasti iz dekoltea i kako joj nije preugodno. No kako joj nije prvi put da je nešto takvo izvela, vjerujemo da nije ni posljednji, bez obzira na to osjećala se ugodno ili ne. 

U takvom se izdanju uputila u vlastitu beauty trgovinu, nakon što je sa 150 milijuna pratitelja podijelila "tajnu" kako su joj skimisice neophodan dodatak elegantnom izgledu jer se osjeća sva natečena.

"Stvarno osjećam da mi je taj dodatak potreban. Osjećam se kao da sam ekstra natekla", izjavila je Kim u Instagram priči koju je podijelila na svom profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elin Nordegren i Cameron Jordan (Foto: Profimedia) Elin Nordegren i Cameron Jordan (Foto: Profimedia) Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Elin Nordegren (Foto: Profimedia) +5 Elin Nordegren (Foto: AFP) Celebrity Dugo se nije znalo tko je otac: Bivša supruga sportskog asa pokazala dijete, ali i zgodnog tatu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene