sama se pohvalila

Vruće izdanje poznate starlete: Bujnoj Kim ispod bunde provirile gole grudi

Kim Kardashian (FOTO: Instagram) Kim Kardashian (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (FOTO: Instagram) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty) Galerija

Kim Kardashian ponovno je privukla pozornost golišavim izdanjem. Provokacija joj je drugo ime.

Podigla se ponovno prašina oko Kim Kardashian. Svjetski poznata starleta osvanula je u obnaženom izdanju, a vrućim fotografijama privukla je itekakvu pozornost.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Bujna Kim objavila je niz provokativnih fotografija na svojim društvenim mrežama, a jedna od onih koja je privukla najviše pozornosti je fotografija koja prikazuje njezine gole grudi. Rastvorila je Kim bundu i pokazala svu svoju raskoš dok je samo u gaćicama i bez grudnjaka pozirala u stilu Bo Derek.

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Dok su neki prizorom bili oduševljeni, drugi su pak ostali zgroženi jer fotografiju smatraju neukusnom za javnu objavu. Kim Kardashian komentari zgroženih korisnika ne brinu ni najmanje, a da fotografija ostane trajno na društvenim mrežama, potrudila se i sama te zamaglila strateška mjesta ne bi li prekršila stroga pravila Instagrama.

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene