Novi par?

Priča se da ova zanosna brineta voli žene, ali sad su je snimili na krstarenju s NBA košarkašem

Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kyle Kuzma (Foto: Instagram) Kyle Kuzma (Foto: Instagram) Kyle Kuzma (Foto: Instagram) Kyle Kuzma (Foto: Instagram) Kendall Jenner i Ben Simmons (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: AFP) Galerija

Radi se o Kendall Jenner, polusestri slavnih sestara Kardashian, koje su itekako unovčile svoje sretne i nesretne ljubavne odnose s raznim muškarcima tijekom godina.

Za razliku od njezinih sestara, 22-godišnja manekenka ne voli povlačiti privatni život po medijima.

Pogledaj i ovo showbuzz Strašna tragedija Ostala je s njim i nakon optužbi za silovanje te prevare, a izgubila ga je na tragičan način kao i njihovu kćer

Radi se o Kendall Jenner, polusestri slavnih sestara Kardashian, koje su itekako unovčile svoje sretne i nesretne ljubavne odnose s raznim muškarcima tijekom godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Ipak, Kendall je svoj ljubavni život pomno skrivala, sve do NBA košarkaša Bena Simmonsa, s kojim je priznala vezu, iako o njoj nikada nije javno govorila. Mladi sportaš bio je dio mnogobrojne reality obitelji te je često s njima putovao, što je dovoljno govorilo samo za sebe.

Par je prekinuo u svibnju ove godine, no čini se kako je zanosna brineta našla novog košarkaša – igrača Lakersa Kylea Kuzmu.

Kako piše britanski The Daily Mail, navodni par viđen je na romantičnom krstarenju za Dan nezavisnosti, a Kendall je dan kasnije viđena na jednoj zabavi u Malibuu, na kojoj je bio i njezin bivši s kojim nije htjela razgovarati. Nije bilo teško ni primijetiti kako su Ben i Kyle fizički prilično slični.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Simmons (@bensimmons) on

Godinama su celebrity svijetom kružile i glasine kako Kendall zapravo skriva pravu seksualnu orijentaciju te kako uopće ne voli muškarce, no manekenka se svaki put samo dobro nasmijala na to te nastavila po svome.

Iako su ju povezivali i s nekim glazbenicima te modelima, čini se kako reality zvijezda i anđelica Victoria's Secreta najviše voli košarkaše, baš poput njezinih sestara.

Naime, bivši je suprug Kim Kardashian košarkaš Kris Humphries, no kad je riječ o ljubovanju s NBA zvijezdama, u obitelji svakako prednjači Khloe Kardashian, kojoj su gotovo svi bivši bili s košarkaškog terena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyle Kuzma (@kuz) on

Prvi je bio njezin bivši suprug Lamar Odom, a posljednji Tristan Thompson, s kojim ima kćerkicu True. Nažalost, svi su ju dosad varali, pa su mnogi obožavatelji komentirali kako se nadaju da će se sljedeći baviti nekom drugom profesijom jer očito u košarkašima nema spasa, barem ne onog ljubavnog.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) +2 Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Celebrity Slavni nogometaš u tajnosti se oženio skromnom djevojkom, njezinoj obitelji zabranili dolazak na svadbu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene