Danas je neprepoznatljiva

Mislila je da neće doživjeti 35 godina: "Onesvijestila bih se i ležala, svaku večer sam bila balzamirana"

Kelly Osbourne (Foto: Instagram) Kelly Osbourne (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne (Foto: Instagram) Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) Obitelj Osbourne (Foto: Getty Images) Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) +0 Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) Galerija

Kelly Osbourne progovorila o najtežim danima ovisnosti o teškim drogama i alkoholu i otkrila kako ju je brat Jack spasio.

Mislila je da neće doživjeti 35.godina:  "Onesvijestila bih se, svaku večer sam bila balzamirana"

Kći legendarnog rokera Ozzyja Osbournea, danas 35-godišnja Kelly otkrila je da je svake večeri tijekom svoje mladosti, uzimala tolike količine lijekova i tableta da bi joj se tijelo jednostavno balzamiralo. Tvrdi da je redovito uzimala koktele amfetamina, sredstava za smirenje i marihuane.

"Nikad nisam pomislila da ću biti živa u dobi od 35 godina. Puno mojih prijatelja se nije izvuklo i bilo ih je teško pokopati. Dugo sam nosila krivnju jer sam ja ostala živa ali sada sam trijezna već tri godine", ispričala je u intervjuu za podcast svoje prijateljice DJ Fat Tony.

Priznala je da majku Sharon pokušala zavarati da je trijezna kradući čipove na sastancima anonimnih alkoholičara i donoseći ih kući.

"Nikada nisam uistinu spavala, onesvijestila bih se od onoga što sam uzela ili popila i jednostavno bih nestala. Bila sam u magli mamurluka i priviđanja. Ne znam kako mi je uspjelo to toliko dugo raditi. Balzamirala sam svoje tijelo", izjavila je.

Kelly je na rehabilitaciji bila sedam puta, a čak je bila i zatvorena u posebnoj ćeliji kako ne bi bila u mogućnosti uzimati bilo kakvu drogu.

Kaže da se probudila 2017. godine i odlučila promijeniti način života.

"Cijelo sam vrijeme bila izgubljena. Nisam bila u trgovini tri godine ili radila neke normalne stvari, pomislila sam da više ne mogu tako živjeti. Zatamnjivala sam prostorije u kući zavjesama kako ne bih znala koliko je sati. No shvatila sam da neću uspjeti, da sam tako nastavila bila bih mrtva sada. Bila sam jako pijana, podigla sam telefon i nazvala brata Jacka", prisjetila se Kelly.

On je nakon poziva stigao u svega nekoliko minuta do nje, iako ga je Kelly u mladosti psihički ali i fizički zlostavljala.

"Ušla sam u njegov auto, nosila sam samo majicu i donje rublje. Sjećam se da sam mu rekla da ne želim više biti pijana gubitnica i da želim biti pobjednica", izjavila je.

Nakon toga prijavila se u ustanovu za odvikavanje i obnovljenom energijom i uz pomoć članova obitelji, uspjela se oporaviti i doći k sebi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene