Tužna priča

Kći glumca iz kultne serije preminula u 26. godini, prije samo tri mjeseca postala je majka: "Srca su nam slomljena"

Odele Ventimiglia Odele Ventimiglia Odele Ventimiglia/Facebook 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju John Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia - 1 Odele Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia Belinda Cape i Odele Ventimiglia Odele Ventimiglia - 3 James Gandolfini, Vince Curatola i John Ventimiglia John Ventimiglia - 3 +0 Odele Ventimiglia Galerija

Kći Johna Ventimiglie, Odele Ventimiglia, preminula je u 26. godini, samo tri mjeseca nakon što je postala majka djevojčice.

Kći američkog glumca i zvijezde kultne serije "Sopranos" Johna Ventimiglie preminula je u dobi od samo 25 godina, što je potvrdila njegova obitelj.

Odele Ventimiglia preminula je 12. siječnja, samo tri mjeseca nakon što je rodila svoju kćer Shiloh, a uzrok smrti nije objavljen. Njezina majka, Belinda Cape, potvrdila je vijest u objavi na Facebooku rekavši da je obitelj ostala slomljena srca.

"Srce mi je slomljeno što moram objaviti vijest o sprovodu naše drage Odele. Njezina sestra Lucinda i ja dirnute smo porukama podrške i ljubavi koje smo primile, vašim sjećanjima i time koliko je Odele bila draga mnogima. Odele je bila jako voljena i ostavila je veliku rupu u našim životima", napisala je njezina majka u objavi.

Odelina sestra Lucinda također joj je odala počast emotivnom objavom na Instagramu.

"Riječi nikada neće biti dovoljne da izraze tugu koju svi osjećamo. Jako sam voljela svoju malu sestru i ostatak života provest ću tražeći je u svemu. Obitelj i ja zahvaljujemo za svu brigu i podršku koju smo primali u ovo nemoguće vrijeme. Svjesniji smo nego ikad prije koliko je značila velikom broju ljudi", napisala je Lucinda.

O Odeleinu se osobnom životu malo zna jer su joj računi na društvenim mrežama bili zaključani, ali zna se da je prije smrti radila kao poslužiteljica i konobarica u Vekslersu u Brooklynu od 2016. godine.

Prema dostupnim podacima na njezinu Facebooku, išla je u srednju školu na njujorškom Institutu za kolaborativno obrazovanje, specijaliziranom za programe usmjerene na karijeru i koji učenicima pruža mogućnost prakse kod lokalnih poslodavca.

Nakon njezine smrti obitelj je putem GoFundMe zatražila donacije za pokrivanje troškova obrazovanja malene kćeri koja je ostala iza nje.

"Nakon gubitka naše drage Odele prikupljamo sredstva za Shiloh za troškove njezina budućeg obrazovanja", stoji u opisu, a iznos prikupljenih sredstava prešao je 52.358 dolara u samo tri dana.

Među donatorima su se našli i Johnov bivši kolega iz "Sopranosa" Stevie Van Zandt i njegova supruga Maureen.

"Šaljemo najveću ljubav i sućut", poručili su u poruci.

Iako je ostvario uloge u nekoliko filmova tijekom 1990-ih, John je najveću slavu stekao zbog "Sopranosa", u kojima je glumio od 1999. do 2007. godine. Njegov lik bio je prijatelj iz djetinjstva glavnog lika Tonyja Soprana i vodio je restoran Vesuvio.

Njegove posljednje uloge uključuju ulogu samog sebe u seriji "Joe Pera razgovara s vama" te ulogu suca Johna Sirice u "Gaslitu" Julije Roberts, političkom trileru koji prepričava priču o ženi koja je uzbunila skandal Watergate.

John se nakon Odeline smrti nije oglasio na društvenim mrežama, samo je komentirao Lucindinu objavu.

"Sviđa mi se ova slika. Hvala ti, Lucinda", napisao je.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +17 Luka Nižetić Nekad i sad Luka Nižetić drastično promijenio imidž, evo kakve su reakcije njegovih fanova: "Ma jesi li to ti? Za ne prepoznati!''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Hurricane - 1 Hurricane - 3 Hurricane - 2 Hurricane +9 Hurricane - 8 Celebrity Bivše Uraganke iznenadile zajedničkim izlaskom, njihovu atraktivnu pojavu nisu zasjenile ni zgodne nasljednice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene