fanovi joj čestitali

Slavna pjevačica zaručnika premazala šlagom i otkrila spol prvog djeteta, ostvarile su joj se želje

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Galerija

"Curica je", napisala je Katy Perry uz fotografiju na kojoj njezin zaručnik pozira prekriven ružičastim šlagom.

Pjevačica Katy Perry je na svom profilu na Instagramu na zanimljiv način otkrila spol svog prvog djeteta kojeg čeka sa zaručnikom, glumcem Orlandom Bloomom.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

"Curica je", napisala je 35-godišnja pjevačica uz fotografiju na kojoj njezin zaručnik pozira prekriven ružičastim šlagom.

Još prije nekoliko dana, pjevačica je u intervjuu rekla kako se nada da nosi djevojčicu, a želje su joj se očito ostvarile. Brojni fanovi su joj čestitali na lijepim vijestima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕 it’s a girl 💕

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Katy se prije nekoliko tjedana vratila u SAD iz Australije, nakon što je jedan cijeli dan provela zatvorena u svojoj hotelskoj sobi zbog straha od koronavirusa. Da je trudna, otkrila je u svom najnovijem spotu prije mjesec dana.

Katy i Bloom navodno planiraju odgoditi i vjenčanje koje se trebalo održati ovoga ljeta, jer nisu sigurni dokad će potrajati pandemija koronavirusa, a ne žele da im prijatelji i obitelj budu u opasnosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene