Ikona bila i ostala

Predivna i dan-danas: Ljepotica koja je nekad harala modnim pistama u badiću pokazala svu svoju raskoš

Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Getty) Rita Ora i Kate Moss (Foto: Instagram) Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Profimedia) +0 Kate Moss (Foto: Profimedia) Galerija

Kate Moss snimljena je dok uživa na plažama Miamija u kupaćem kostimu.

Britanka Kate Moss svojom je uspješnom manekenskom karijerom stekla titulu jedne od najvećih modnih ikona svih vremena, a i s 45 godina njezina ljepota nije nimalo izblijedila. Pokazala je to na odmoru za koji je uhvatila vremena u svom prenatrpanom rasporedu i pobjegla na sunčane plaže Miamija.

Pogledaj i ovo Kate Moss Prepoznajete li je? Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

Kraljica modnih pista blistala je u crnom kupaćem kostimu koji je naglasio njezine obline i pokazala koliko se dobro osjeća u svom tijelu nakon što se povukla s modnih pista i nakon što je proživjela turbulentno životno razdoblje, tijekom kojeg je eksperimentirala s teškim drogama i odala se alkoholu.

Njezin raskalašeni život punio je naslovnice svjetskih magazina, no uz pomoć prijatelja i obitelja uspjela se oteti iz ralja svih poroka.

Jedna od osoba koje su joj najviše pomogle je njezina prijateljica i glumica Sadie Frost, za koju je Kate jednom prilikom izjavila da ju je upravo ona potaknula da se smiri i promijeni.

"Kate je postala nova žena i bolja verzija sebe. Usredotočena je, profesionalna i blista. Svi su oduševljeni koliko se dobro osjeća nakon što nije konzumirala alkohol godinu dana", izjavio je izvor blizak manekenki za The Sun.

Svjesna života kakav je vodila i posljedica koje je na nju ostavio, danas s posebnom pažnjom brine o vlastitom tijelu.

"Naučila sam malo se više brinuti o sebi. Svaki dan vježbam jogu, ne izlazim često i brinem se o koži, što mi prije nije bila navika", priznala je danas nova Kate.

Iako ju više ne viđamo na modnim pistama, Kate i dalje radi u tom svijetu, i to kao vlasnica modne agencije i surađuje sa zvijezdama poput Rite Ore i drugih.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) Ana Čagalj (Foto: Promo) +0 Jole (Foto: Privatni album) Celebrity Ponosni tata Jole s velikim buketom cvijeća stigao po sina i suprugu Anu u rodilište

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene