Jako seksi

Ljepotica koju bi svatko poželio za svoj 60. rođendan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

50 nijansi Playboya - Kate Moss na naslovnici sa zečjim ušima i maskom pozira u toplesu za 60 godišnjicu!

Iščekivanje siječanjskog izdanja Playboya, s Kate Moss na naslovnici, službeno je gotovo! Ovaj supermodel pokazao je svu svoju raskoš pozirajući u toplesu sa zečjim ušima u stilu '50 nijansi sive' i repićem. Tijekom umjetničkog snimanja, pokazala je svoju, još uvijek, vitku figuru i oštre jagodice. 

Pogledaj i ovo Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) kruže razne priče! Zavirite u vilu koja skriva mračne tajne raskalašenih tuluma, javnost će uskoro saznati detalje koji su se dosad tajili!

Kate Moss za 40. rođendan u Playboyu

Ako je suditi prema 18 stranica novog izdanja, Kate izgleda bolje nego ikad! Ova ljepotica pravi je odabir za proslavu Playboyevog dijamantnog rođendana.'U pitanju je globalni brend. Potrebna vam je globalna ikona da to proslavite. A ovdje pričamo o licu Burberryja, najvećem supermodelu na svijetu na naslovnici Playboya. Ona je savršena kombinacija za nas da nam pomogne obilježiti 60 godina rada', pojasnio je urednik Jimmy Jellinek za Daily Mail.

'Prije 60 godina stvorio sam Playboy s namjerom da reflektira i utječe na kulturne promjene koje su se zbivale u Americi te da postane glas sofisticiranih muškaraca diljem svijeta. Od svojih početaka, Playboy se zalagao za slobodu govora, slobodu izbora i slobodu tiska. Ponosan sam što ćemo proslaviti ovu godišnjicu dok časopis nastavlja svoju misiju promoviranja vrijednosti i nekoliko desetljeća kasnije', rekao je Hugh Hefner, osnivač popularnog časopisa.

Snimanje je trebalo biti tajno, no u lipnju su mediji izvijestili kako je Katein frizer Oribe Canales slučajno otkrio kako je već pozirala modnim fotografima Marcusu Pigottu i Mertu Atlasu, koji su napravili portrete brojnih zvijezda, poput Lady Gage, Jennifer Lopez i Madonne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene