Podsjeća ih na nekoga

Kate i William objavili novu fotografiju s djecom, svi komentiraju izgled malene princeze Charlotte

Kraljevska obitelj (Foto: Instagram) Kraljevska obitelj (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj (Foto: Instagram) Kate i William sa svojom djecom (Foto: AFP) Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty) - 6 Kraljevska obitelj (Foto: Getty) Trenutačno je najmlađi član kraljevske obitelji princ Louis (Foto: AFP) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton želi još djece (Foto: Instagram) +0 Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Middleton i princ William objavili su fotografiju na kojoj poziraju sa svoje troje djece, prinčevima Georgeom i Louisom i princezom Charlotte, a njihovu kći mnogi su usporedili s njezinom prabakom, kraljicom Elizabetom II.

Kate Middleton i princ William objavili su svoju tradicionalnu božićnu čestitku na službenom Instagram profilu Kensington Royal.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Zanimljivo Stručnjaci analizirali govor tijela Kate Middleton i njezine djece, jedna stvar odaje i kako se ponašaju kod kuće!

Kao i svake godine do sad, za čestitku su pozirali sa svojom djecom, a fotografirao i je službeni kraljevski fotograf Matt Porteous.

"Vojvotkinja i vojvoda su sretni što mogu s vama podijeliti novu fotografiju svoje obitelji koja se nalazi i na njihovoj ovogodišnjoj božićnoj čestitci", piše u opisu fotografije na kojoj kraljevski par sjedi na sijenu sa svoje troje djece, sedmogodišnjim princom Georgeom, petogodišnjom princezom Charlotte i dvogodišnjim princom Louisom.

Fotka nasmijane kraljevske obitelji obradovala je milijune njihovih fanova koji su ih na društvenoj mreži obasuli lajkovima i lijepim riječima.

No u moru pohvala, istaknuli su se i brojni komentari na račun izgleda malene princeze.

"Charlotte izgleda isto kao kraljica", "Malena Charlotte je kopija Elizabete", pisali su mnogi koji su primijetili sličnost između petogodišnje djevojčice i njezine prabake, kraljice Elizabete II. Vidite li je i vi?

Charlotte je i slika i prilika svojeg tata kada je bio njezine dobi, što je William i sam primijetio, a njihove usporedne fotografije su ranije ove godine preplavile Twitter.

Ni maleni prinčevi nisu ostali pošteđeni usporedba s članovima kraljevske obitelji. Kod princa Georgea mnogi su primijetili sličnost s pokojnom princezom Dianom, dok su Louisa u komentarima usporedili s ocem Kate Middleton, Michaelom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene