Ima dobar razlog

Karlo Bartolec Coolins vraća se iz Irske i najavljuje nove projekte koji ga već čekaju kod kuće: "Život je zaista nepredvidiv"

Karlo Bartolec Coolins - 3 Karlo Bartolec Coolins - 3 PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Bartolec Coolins - 1 Karlo Bartolec Coolins - 2 Karlo Bartolec Coolins - 3 Karlo Bartolec Coolins - 3 Karlo Bartolec Coolins - 1 Karlo Bartolec Coolins - 1 +0 Karlo Bartolec Coolins - 2 Galerija

Pop pjevač Karlo Bartolec, javnosti poznat pod umjetničkim imenom Coolins, vraća se natrag u Hrvatsku,a razlog povratka su brojni projekti na kojima kreće raditi.

Karlo Bartolec prije nekoliko je mjeseci otišao u irsku, povodom novog posla, a međuvremenu je dobio glazbene ponude u Hrvatskoj i gostovanja.

"Život je zaista nepredvidiv, ali zaista jest.Otišao sam kako se kaže trbuhom za kruhom u drugu državu, ostavivši svoju obitelj, drage prijatelje, glazbeni rad i otišao u drugu državu udaljenu skoro tri tisuće kilometara zračnog leta. Stekao sam brojna prijateljstva ovdje u skoro dva mjeseca, ali ipak dom je dom. Nisam osoba koja je vezana za jedno, volim upoznati nova mjesta, avanturist sam i jednostavno svakim danom mi je ono emotivno bilo sve teže i teže kada se sjetim da ću Božić i Novu godinu provesti udaljen od svih", kazao je pjevač.

Pjevač je nedavno izdao svoje drugo diskografsko izdanje pod nazivom "Samo ti" u suradnji s prijateljem i glazbenim kolegom Petrom Brkljačićem koji je zaslužan za tekst, glazbu, aranžman i produkciju.

Razlog povratka natrag u Hrvatsku je par gostovanja i par projekata koje je mladi pjevač dobio, kao i ponudu da se vrati na posao u jednu veliku državnu firmu gdje je godinama radio u Hrvatskoj u svojoj struci.

"Kada se vratim u Hrvatsku, prvo što ću napraviti je zagrliti svoju majku, obitelj.Očekuje me rad na novim projektima koje pripremam za svoju publiku, kao i par koncerata koji su također u pripremi, a o svemu će publika biti obaviještena putem mojeg Instagram profila", najavio je Karlo.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom +19 Vanna u šetnji s unučicom - 1 Celebrity Pogledajte kako izgleda sin pjevačice Vanne, dugo se nije pojavio u javnosti, a ove je godine postao otac!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Marija Omaljev Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev +16 Miraj Grbić i Marija Omaljev Celebrity Supruga legendarnog Čombe oglasila se nakon sretne vijesti koju su neko vrijeme uspjeli skrivati od javnosti!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene